עבור לתוכן

האם יש פה תלמידי תיכון אשר מתכוונים לעבוד בחופש הגדול, או שכבר עובדים?

Featured Replies

פורסם

שכחתי לשאול, כמה משלמים לך, וכמה אתה באמת *עובד*?

משלמים לי 1200 שקל לחודש אני לא עובד קשה בכלל אבל לפעמים אני נישאר בחדר מחשבים(יש מספר חדרי מחשבים)וסתם גולש באינטרנט כמו עכשיו שיחשבו שאני עובד... ;D

• תגובות 99
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

LOL

מה אני צריך לדעת כדי לנהל ת'מעבדת מחשבים של בי"ס שלי? ;D

פורסם
  • מחבר

LOL

מה אני צריך לדעת כדי לנהל ת'מעבדת מחשבים של בי"ס שלי? ;D

לא הרבה. זה בעיקר עבודה בירוקרטית.

פורסם

לא הרבה. זה בעיקר עבודה בירוקרטית.

לפני שלקחו אותי בחנו אותי המורה למחשבים של הבית ספר ושאלה כל מיני שאלות על מחשבים ורשתות

פורסם

איזה מזל נאכס בסוף השנה אני מגלה שיכולתי להרוויח 1200 שקל לחודש!!! אתה יודע כמה אני צריך עכשיו את הכסף- לעשות אובראול למחשב!!! יש מצב שייתנו לי לעשות את זה בחטיבה העליונה?

פורסם

damn you

1200 לחודש מבית הספר?!?!?! :o

הלוואי עלי.

פורסם

טוב, אני אלמד רשתות בחופש ושנה הבאה אני אבקש מהם 8)

פורסם

damn you

1200 לחודש מבית הספר?!?!?! :o

הלוואי עלי.

תאמין לי זה חלום אני יכול ליקנות מה שאני רוצה למחשב וגם יש לי בצד כרגע 4000 שקל למשל עם תיכנס לפה http://photos.walla.co.il/davidbracha תיכנס לסביבת עבודה כול הרמקולים האלה קניתי עם הכסף שאני מרוויח

פורסם

ספיריט, אני מבטיח לך תשתתף בפורום רשתות פה, תקרא מאמרים באינטרנט ותהיה 10 בניהול רשת בית ספר... זה חלום... אוף למה תמיד אני נופל על בתי ספר קמצנים? ביסודי למשל או חטיבה כשאני עשיתי דברים לבית ספר לא קיבלתי על זה כלום. חבר שלי בחטיבה אחרת קיבלת 100-200 ש"ח על כל דבר.

פורסם

איזה מלצר בימנו מקבל 25 שקל לשעה? :o

אני ;D

פורסם

אני עובד בתור שליח וזה אחלה עבודה... (כרגע אני לא עובד אבל עבדתי לפני כמה זמן ובימים הקרובים אני יתחיל לעבוד עוד פעם)

בעבודה הקודמת קיבלתי מינימום לפי שעה+טיפים שזה יוצא בערך 25-30 לשעה(15 לשעה + הטיפים)

אחרי כל משמרת אתה יוצא עם הכסף של הטיפים (בין 70-100 שקל) שמספיקים לך עד המשמרת הבאה ובסוף החודש יש לך עוד איזה 1200 שקל לעשות איתם מה שאתה רוצה...

הבעיה היא שצריך רשיון אז לא כל אחד יכול לעשות את זה

פורסם

יש למישהו פה אבא שצריך עובד יפה כמוני מעל גיל 18?

פורסם
  • מחבר

האם תוכל לתת מידע על הקורס הזה? איזו חברה מעבירה את הקורס הזה, ומה בדיוק נושאי הקורס? אתה בטוח שכל המעבדות לא יתנו לך לעבוד בלי הקורס הזה?

מישהו יכול אולי לענות על השאלה? תודה.

פורסם

יש למישהו פה אבא שצריך עובד יפה כמוני מעל גיל 18?

כנ"ל רק מעל לגיל 14 חחח :)

פורסם

כנ"ל רק מעל לגיל 14 חחח :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים