פורסם 2003 ביוני 222 שנים אני מתכוון לעבוד (אולי להתנדב אפילו - על מנת לצבור ניסיון) במעבדת מחשבים קרוב לביתי, וכמעט כל חברי הולכים לעבוד במקדונלד'ס.אשמח עם תשתפו חוויות ותתנו קצת טיפים איכותיים--Vegaנ.ב. אנוכי חסר ניסיון מבחינה מקצועית, אבל עתיר ידע בכל הנוגע למחשבים.. כמה ש"ח לשעה עליי לדרוש, או, לחילופין, עמלה על כל מחשב מתוקן?
פורסם 2003 ביוני 222 שנים מאיזה גיל אפשר לעבוד במעבדת מחשבים? או מאיזה גיל אפשר לעבור קורס שיאפשר לי לעבוד במעבדת מחשבים?כעיקרון אני מחפש עבודה וכנראה אעבוד באיזה סניף של מקדונלדס או משהו כזה, אבל אם תהיה לי אפשרות לעבוד במעבדת מחשבים זה יהיה הרבה יותר כיף....
פורסם 2003 ביוני 222 שנים זה בעיה להתנדב במעבדות מחשבים למינהם. יש להם אחריות ללקוחות שלהם, ואתה מצידך יכול לפגוע בשכירים אחרים שצריכים פרנסה.אתה יכול לבקש כסף בעבור שעת עבודה. יש רמות של תשלום לפי גיל ואני חושב שזה נע בין 16-19 ש"ח לשעה.אל תתנו למעסיקים לעשוק אתכם !כל בעיה וכל עשיקה - לכו לתבוע !ותמיד תסכמו לפני, ואל תעבדו שבוע ניסיון ואח"כ עם תשלום כי זה לא עובד.
פורסם 2003 ביוני 222 שנים מחבר הם רוצים שתעבור קורס שעולה כמה אלפי שקלים...האם תוכל לתת מידע על הקורס הזה? איזו חברה מעבירה את הקורס הזה, ומה בדיוק נושאי הקורס? אתה בטוח שכל המעבדות לא יתנו לך לעבוד בלי הקורס הזה?
פורסם 2003 ביוני 222 שנים אני כפי הנראה יעבוד (כבר סכמתי טלפונית בעיקרון) כמדריך (או עוזר מדריך, איך שתקראו לזה, אני עוזר לילדים לא מדריך אותם) בקייטנת מחשבים ליד הבית שלי. זה ככה שבועיים ראשונים/חודש ראשון של החופש. האמת היא הייתי שמח לעבוד במעבדת מחשבים, אבל בשנה שעברה כשבדקתי בכל מקום אמרו לי שמפטרים ולא מעסיקים חדשים, לא נראה לי שהמצב שונה מאוד עכשיו
פורסם 2003 ביוני 222 שנים אני אעבוד כמלצר... כמו כל חופש גדול... 25 ש"ח לשעה, 4 שעות ביום(מ6 עד 10 בערב)... אני מרוצה
פורסם 2003 ביוני 222 שנים אני אעבוד כמלצר... כמו כל חופש גדול... 25 ש"ח לשעה, 4 שעות ביום(מ6 עד 10 בערב)... אני מרוצה איזה מלצר בימנו מקבל 25 שקל לשעה?
פורסם 2003 ביוני 222 שנים אני עובד כל השנה (חוץ מבחופש הגדול )אני מטפל במחשבים של הבית ספר (אני מקבל מבית הספר משכורת חודשית)
פורסם 2003 ביוני 222 שנים מחבר אני עובד כל השנה (חוץ מבחופש הגדול )אני מטפל במחשבים של הבית ספר (אני מקבל מבית הספר משכורת חודשית)בן כמה אתה?בינינו, אני ניהלתי את השרת של הבי"ס הקודם שלי כבר בכיתה ז', ואחרי כ-4 חודשים במכללת אורט יש לי כבר סיסמת אדמין על הרשת של מכללת אורט בגבעת רם (מחוברים לאינטרנט דרך האוניברסיטה העברית - סיב אופטי.) זוהי רשת של בערך 500 מחשבים.. ת'אמת שזה היה ממש קל, זה לקח לי שעתיים. [5 דקות לשלוח את הקובץ pwl באי מייל, ועוד שלוש שעות לפענח אותו - אני יודע, זה ליים.. אבל זו התחלה.)
פורסם 2003 ביוני 222 שנים בן כמה אתה?בינינו, אני ניהלתי את השרת של הבי"ס הקודם שלי כבר בכיתה ז', ואחרי כ-4 חודשים במכללת אורט יש לי כבר סיסמת אדמין על הרשת של מכללת אורט בגבעת רם (מחוברים לאינטרנט דרך האוניברסיטה העברית - סיב אופטי.) זוהי רשת של בערך 500 מחשבים.. ת'אמת שזה היה ממש קל, זה לקח לי שעתיים. [5 דקות לשלוח את הקובץ pwl באי מייל, ועוד שלוש שעות לפענח אותו - אני יודע, זה ליים.. אבל זו התחלה.)אני בן 16
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.