פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים Lol. ^^אני לפעמים לא מבין אנשים כאלו..שיהיה.לפותח התראד, רעש של זמזום מכיוון האחורי של המחשב (ספק נגיד כמו שאמרת ואתה בטוח בזה), כמו שאנשים אומרים כאן זו בעיה בספק עצמו ככל הנראה, רכיב תקול.איזה ספק מדובר?כמה זמן יושב אצלך?ניסית ספק אחר על המערכת?
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים שמע גם לי יש את זה אז דבר ראשון יש איזה משהו ששחכתי את השם שלו שמכניסים אותו איפה שהמאוורר של הספק והוא מנקה אותו, זה כמו שואב אבק אבל קטנטן עם עוצמה ממש חזקה..דבר שני זה לא כל כך מזיק..
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים שמה מי שאומר שאני לא יודע לכתוב אז כחה אני לא ידא לכתוב אבל אני מבין במחשבים פי אלף מי כל אחד כאן אני טכנאי מחשבים שמה יש בעיה בספק הוא לשים גריז על המנוא הוא לחליף כי יש סכנה שהספק ימות אחרי זה אם אתה רוצה תקנה ספק ksp וזהוא הבעיה ניפטרה זה מה שאני אוסה שאני בה לבאנדם גם אתה יכול לשים תוכנה speed fan היא מעולה ליבדוק איזה מאברירים לא טובים ואגב אם מישהוא ירשום שאני כותב בשגיאות אני יהרוג אותו המוווון זמן לא צחקתי ככה קטנצ'יק, תעשה טובה תשלים קצת חומר בלשון ועזוב אותנו בשקט.. בלי קשר לשגיעוט חטיוו שלך, הצורת דיבור שלך והתנשאות די מגלה את זה... בקיצור, אני מציע לך להשתדל לא לפתוח את הספק\לעצור את המאוורר וכו'. קח את המחשב לחנות מחשבים מקצועית כלשהי (לא, לא ל ran10193..) ותבקש מהם לבדוק לך את הספק\ מאווררים, הם כבר יעלו על הבעיה... עדיף לשלם כמה שקלים על זה מאשר שיקרה משהו יותר גרוע...
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים קח את המחשב לחנות מחשבים מקצועית כלשהי (לא, לא ל ran10193..) ותבקש מהם לבדוק לך את הספק\ מאווררים, הם כבר יעלו על הבעיה... גדול צוטט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.