עבור לתוכן

רעש מהמחשב

Featured Replies

פורסם

שלום

אני די חדש ולא מבין כל כך במחשבים אז אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לפרסם את ההודעה

המחשב שלי עושה רעש מוזר כמעט כל הזמן ופתחתי אותו והרעש לא בא מהמאווררים (עצרתי אותם ובדקתי אם זה מפסיק את הרעש)

זה בא נראה לי מהספק או משו שקרוב אליו(אולי המאוורר של הספק שאני לא רואה אותו)

יש למשהו מושג איך פותרים זה ?

תודה

חיים

פורסם

רעש של מה ? זימזום ? מאוורר ?

תחקור קצת יותר את העניין..ותודיע כאן..

פורסם
  • מחבר

רעש של זמזום מהספק או מאיזהשהוא רכיב שליד הספק שאני לא רואה

פורסם

אם זה רעש של זימזום..רוב הסיכוים שזה מהספק...בגדול אין לך ממש מה לעשות עם זה..זה פגם בספק..

אם יש לך אפשרות לוודקא את העניין..תחילף ספק זמני ותראה אם הרעש קיים..

פורסם

יותר סביר שזה רעש מהקירור סטוק של המעבד.

תנסה לעצור אותו עם האצבע לראות אם עדיין יש רעש.

פורסם

תפתח את הספק כוח ואז תנקה את המאוורר ואם זה לא אוזר אז צריח לנקות מתחת למעבד יש רשת אז תנקה אם לחץ אביר ועל תקשיב לעף אחד פו לא מבינים כלום מחיים שלעם אם חיים בסרט טוב שאם מבינים :kopfpatsch:

פורסם

תפתח את הספק כוח ואז תנקה את המאוורר ואם זה לא אוזר אז צריח לנקות מתחת למעבד יש רשת אז תנקה אם לחץ אביר ועל תקשיב לעף אחד פו לא מבינים כלום מחיים שלעם אם חיים בסרט טוב שאם מבינים :kopfpatsch:

קודם כל תלמד לרשום לפני שאתה אמור שאף אחד לא יודע פה כלום

פורסם

לא לפתוח את הספק בלי ידע מתאים!

אם הזיזמזום הזה "חשמלי", להחליף ספק ולבדוק אם ממשיך. אם לא ממשיך, הספק המזמזם ככל הנראה תקול.

פורסם

יותר סביר שזה רעש מהקירור סטוק של המעבד.

תנסה לעצור אותו עם האצבע לראות אם עדיין יש רעש.

:yelclap: ומה יקרה למאוורר ויותר חשוב לאצבע שלו ,בקיצור סיכון מיותר ולצערי אני מדבר מנסיון.

פורסם

רק כמו שאמרו פעם אחת אל תפתח את הספק! הוא מכיל מתח גם לאחר ניתוק ממושך מהחשמל..חוויתי אירוע מצער כזה בעבר וזה הדביק אותי לקיר :-\

פורסם

תחזור לבית הספר ותלמד לכתוב.

לרוב האנשים יש כאן יותר שנות נסיון ממה שקרוב לוודאי יש לך שנות לימוד...

ולגבי השאלה -

אל תתעסק עם הספק.

ספק גנרי עולה 80-100 ש"ח, ואחד טוב יעלה לך 150.

ספק דפוק יהרוג לך לוח אם במקרה הטוב, ובמקרה הרע - עוד רכיבים.

את המאווררים שכן אפשר לסובב ידנית (במארז, על המעבד) תסובב עם האצבע, אם יש אפילו טיפה התנגדות - סביר שמשם הבעיה, הם אמורים להיות חלקים לחלוטין. נתק אותם ותראה אם יש רעש.

אל תנתק את זה של המעבד, כי אתה עלול לגרום לו התחממות יתר, אתה כן יכול לנתק הכל מהחשמל ולפרק אותו ולנקות ולראות אם הוא סבבה.

פורסם

ואוו באמת היה קשה לקרוא את זה.

פורסם

נו באמת כאילו שזה לא טרול.

"דוד" מ YNET נשמע מוכר?

פורסם

אולי די?

פורסם

שמה מי שאומר שאני לא יודע לכתוב אז כחה אני לא ידא לכתוב אבל אני מבין במחשבים פי אלף מי כל אחד כאן אני טכנאי מחשבים שמה יש בעיה בספק הוא לשים גריז על המנוא הוא לחליף כי יש סכנה שהספק ימות אחרי זה אם אתה רוצה תקנה ספק ksp וזהוא הבעיה ניפטרה זה מה שאני אוסה שאני בה לבאנדם גם אתה יכול לשים תוכנה speed fan היא מעולה ליבדוק איזה מאברירים לא טובים ואגב אם מישהוא ירשום שאני כותב בשגיאות אני יהרוג אותו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים