עבור לתוכן

עבודה ב2 עבודות בו זמנית..

Featured Replies

פורסם

אם אני מעל גיל 18.. ואני עובד ב2 עבודות בו זמנית.. בטופס 101 של כל עבודה רשמתי שאני לא עובד בעבודה אחרת כי אחרת לא היו מקבלים אותי..

איזה בעיות עלולות להיווצר לי? איך אפשר לעלות על זה? ומה יכול לקרות? אשמח קצת לפירוט בנושא..

פורסם

זה שאתה עובד בשתי עבודות שונות מפריע לתפקוד שלך בהן?

אחרת אני מאמין שלא תהיה בעיה...

פורסם
  • מחבר

ממש לא! כל אחד בשעות אחרות.. ובשניהם אני משקיע ממש! אבל לאיודע אולי יש בעיה במשכורת או מס הכנסה או לאיודע מה.. בגלל זה אני שואל..

פורסם

אני חושב שתהיה בעיה עם המס, כי יש את כל הקטע של התלוש משכורת..

פורסם
  • מחבר

כן.. אבל הבנתי שזה תלוי כמה אתה מרוויח.. ואם אתה מרוויח פחות מ4000 ומשהו.. אז לא לוקחים מס ואז לא נוצרת בעיה.. קיצר מישהו מבין בקטע? למה אני אומר רק מה ששמעתי במעורפל מחברים שגם לא כזה בטוחים במה שהם אומרים..

פורסם

הייתי מציע לך לנבור קצת באתר משרד הפנים. בכל מקרה באמת יש סכום מינימום משו כמו 4-5 אלף שאם אתה מרוויח פחות מזה אין צורך בתאום מס.

בגדול עד כמה שאני יודע אתה יכול גם לעשות תאום מס ולא לדווח בעובדה שלך על עוד עבודה ועל תאום מס ואז פשוט יקחו ממך פעמים מס

פורסם
  • מחבר

אז בעצם הסימון הזה של - אנ ילא עובד בעבודה אחרת.. זה במקרה שתגיע למצב שיורידו לך מס.. ואז שלא יווצר בעיות.. אבל אם בכלל לא מורידים לך מס.. לא תהייה שום בעיה?

פורסם

אני חושב שבסכומים שאתה מרוויח לא יעשו לך בעיות (מס הכנסה לא רודף אחרי האנשים הקטנים.. הוא רק דופק אותם :x)..

פורסם
  • מחבר

אא אז סבבה.. ויש דרך בא העבודות יכולות לדעת שאני עובד בעוד עבודה? למשל לראות איכשהו שקיבלתי לחשבון 2 הכנסות שונות או משהו בסגנון? יענו יש להם שיטות לבדוק?

פורסם

לא

פורסם

מה שעשית הינו עברה על החוק. מצער.

נכון שבשכר הנמוך מ4200 אינך משלם כלל מס הכנסה ובסיכום שנתי אין זה ישנה, אך דיווח שקר הוא עברה.

אתה דיי בבעיה היות ולפי החוק המעסיק חייב לנקות לך מס במקור ועל כן חייב להיות מודע לסטטוס שלך.

ממליץ שתשלח מייל למשרד העבודה ותברר מה ניתן לעשות.

אולי גם בהסתדרות יש מישהו שיודע מה ניתן לקמבן.

בגדול אף אחד לא יעלה עלייך, בטח אם בסוף השנה תבצע תיאום מס מלא ותשלם הפרשים למס הכנסה.

שהרי את הבדיקות של החייבים הם מבצעים הרבה אחרי סוף השנה.

פורסם

במה בדיוק מסתכם הפשע שלו?

הוא לא סימן שהוא עובד בעבודה נוספת->אין לו הטבות בניכוי המס .מורידים לו מס כאילו שהוא עובד ב1.

זה שבכל עבודה מורידים לו יותר כי חושבים שהוא עובד ב1 זה כבר בעיה שלו.

המדינה מקבלת את המס שלה זה שהוא משלם יותר לא בדיוק אכפת לה.

פורסם

מה שעשית הינו עברה על החוק. מצער.

נכון שבשכר הנמוך מ4200 אינך משלם כלל מס הכנסה ובסיכום שנתי אין זה ישנה, אך דיווח שקר הוא עברה.

יש חוקים שנועדו שיעברו עליהם! :hat:

המדינה מקבלת את המס שלה זה שהוא משלם יותר לא בדיוק אכפת לה.

הוא לא משלם יותר. הוא משלם פחות.

פורסם

בכל אחת מן העבודות שלו מורידים לו מס->משלם יותר

פורסם

השאלה אם הוא מרוויח בשני העבודות ביחד 4000, או בכל אחת בנפרד.

אם ביחד, אז הוא לא משלם פחות ולא משלם יותר, כי הוא לא משלם בכלל.

אם בכל אחת, אז הוא משלם פחות, כי בעצם יש לו הכנסה של 8000, והוא אמור לשלם מס, והוא לא משלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים