עבור לתוכן

המלצה על ספר טוב . . .

Featured Replies

פורסם

היי

אני מחפש איזה ספר טוב באנגלית. בעיקר כדי להעביר את הזמן ועל הדרך לשפר את האנגלית.

אז יש לכם המלצת ? קראתם משהו בזמן האחרון ?

אני טיפוס של קומדיות, אבל אני פתוח לכל ז'אנר . . .

• תגובות 55
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נלך בעקבות החתימה שלך, נסה את הספרים של דוגלס אדמס

פורסם

נסה את Good Omens של פראצ'ט וגיימן. מצחיק בטירוף.

ספר שמתחיל באזהרה

Kids! Bringing about Armageddon can be dangerous. Do not attempt it in your home.

לא יכול להיות רע. התרגום לעברית קצת בעייתי, אז עדיף בכל מקרה לקרוא באנגלית. ונראה אם תצליח למצוא את אלביס 8).

פורסם

קצת קשה לקרוא ספרים של פראטצ'ט באנגלית, למיטב ידיעתי... אבל לא מזיק לנסות :)

פורסם
  • מחבר

נלך בעקבות החתימה שלך, נסה את הספרים של דוגלס אדמס

האמת היא, שאת ה"מדריך לטרמפיסט" עדיין לא ראיתי / קראתי במלואו (ראיתי אולי איזה 10 דקות מהסרט ). ויש את הסרט מחר בערוץ 12 נראה לי (HOT ), ואני די תיכננתי לראות.

אז מה אתה אומר, עדיף לראות אתהסרט בטלויזיה וללכת על ספר אחר, או שאתה ממליץ על ה"מדריך" ?

וד"א, חשבתי בהתחלה על ספר כלשהו של אדמס, The Restaurant at the End of the Universe, יצא לך לקרוא ?

------

נסה את Good Omens של פראצ'ט וגיימן. מצחיק בטירוף.

ספר שמתחיל באזהרה

Kids! Bringing about Armageddon can be dangerous. Do not attempt it in your home.

לא יכול להיות רע. התרגום לעברית קצת בעייתי, אז עדיף בכל מקרה לקרוא באנגלית. ונראה אם תצליח למצוא את אלביס 8).

שמעתי עליו דברים טובים, וקראתי עליו עכשיו קצת בויקיפדיה. נשמע ממש טוב. אני דווקא מאוד נוטה לכיוון שלו (אני אוהב פרודיות).

יש למישהו עוד הצעות ?

קצת קשה לקרוא ספרים של פראטצ'ט באנגלית, למיטב ידיעתי... אבל לא מזיק לנסות :)

אני לא מפחד מאתגרים |:

וד"א, איסתרא בלגינא, אני מעדיף לחסוף טיפה בכסף, אז יש מצב שהספר עדיין ושכב אצלך במצב טוב ? אם כן, אני אשמח לקנות . . . [ תלוי מאיז עיר אתה :silly: ].

פורסם

Catch 22 - Joseph Heller

אמנם לא פרודיה, אך בעל הומור איכותי ביותר.

פורסם

הסרט לא משו, קראתי את הספרים בעברית והם קצרים, קלילים ושנונים. אני מניח שזה יתאים לך

אם אתה אוהב מד"ב אפשר למצוא ספרים של אייזיק אסימוב שמכילים סיפורים קצרים או ספרים קצרים, הסיפורים הקצרים יתאימו לקריאה באנגלית וכתובים ממש טוב לדעתי

פורסם

אין לי ספרים במצב טוב - יש לי רק ספרים במצב כאילו-הרגע-יצאו-מהדפוס. ואני מתכנן לשמור עליו במצב הזה ;). תבדוק בספריה.

פורסם

מאה שנים של בדידות/גבריאל גארסיה מארקס

מעבר לעובדה שזה ספר שנון ומשעשע, זה גם הספר הכי טוב אי פעם.. ככה שאם לא קראת אותו, הוא צריך להיות ראשון ברשימה שלך.

פורסם

"ציפור כלא "

ספר חובה

פורסם
  • מחבר

אין לי ספרים במצב טוב - יש לי רק ספרים במצב כאילו-הרגע-יצאו-מהדפוס. ואני מתכנן לשמור עליו במצב הזה ;). תבדוק בספריה.

ב-yad2 אני בטח ימצא דברים יותר אקטואלים |:

חלף זמנם של הספריות . . . לפחות ככה נראה לי, יצא לי להיות בכמה ספריות וזה לא נראה כאילו הם מעדכנים את מלאי הספרים שלהם :silly: (לפחות באזור שלי).

פורסם

אצלי יש ספריה אחת בלבד, רוב ימות השנה היא סגורה :screwy:

ובכלל הספרים שם גרועים ולא חידשו שם כבר למעלה מ5 שנים :nixweiss:

מצד שני, הם רוב ימות השנה סגורים בשל שיפוצים, לעזאזל מאיפה הכסף תמיד?!

תביאו ספרים במקום לשפץ כל פעם :s07:

אז נוצר מצב שלי אין כסף אפשר להגיד, ואני אוהב לקרוא, ואין לי מאין להשיג ספרים פרט לרכישה מחנויות ספרים,

רק מה? אין לי כסף אז אני נותר בלי ספרים :'(

פורסם

מחזק את שוקו ואיסתרא - תקרא את סדרת המדריך לטרמפיסט, הרבה יותר מצחיק באנגלית מבעברית. החיים היקום וכל השאר הוא

הספר השלישי בסדרה הזו כך שלא כדאי לך להתחיל איתו. כ"כ GOOD OMENS הוא אחד הספרים המצחיקים ביותר שקראתי

אם לא המצחיק שבהם, גם בו אין מה להשוות את הגירסה העברית לאנגלית. (ד"א זה ממש לא מסובך ל"מצוא" את אלוויס).

עוד המלצה שלא נתנו כאן - SMALL GODS של טרי פראצט, הספר הכי מצחיק שלו (עד כמה שידוע לי הוא עדיין לא תורגם),

וקראתי את הרוב המוחלט של הספרים שלו.

הערה לסיום: כדי להנות מהספרים לעיל צריך לשים לב למשחקי מילים ורמיזות דקות באנגלית, אם האנגלית שלך עדיין לא ברמה

מספקת, אתה עדיין תהנה אבל לא תתגלגל מצחוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים