עבור לתוכן

אוריתומטרי (תכונה שבניתי לשינון מילים בעברית לפסיכומטרי)

Featured Replies

פורסם

הי אנשים,

לפני כמעט שנה בניתי תוכנה בשם אוריתומטרי (לכבוד חברה שלי, אורית). התוכנה שואלת באופן "חכם" את השחקן שאלות בעברית ויכולה להמתקד בטעויות שלו. התוכנה עדיין לא גמורה, ואני לא מתכוון להמשיך את הפיתוח, אבל היא מאוד (מאוד) שימושית.

במסך הפתיחה, לאחר בחירת שחקן (לא רלוונטי בגרסה הנוכחית) ניתן לבחור אותיות שונות עליהן ישאל השחקן. אוריתומטרי תשאל את השחקן שאלות, בעצם מילה ו 4 פירושים שרק 1 נכון, אם השחקן טעה התוכנה תזכור זאת ומדי פעם תקפיץ חלון שתזכיר לו אודות טעותו. אם שחקן טועה פעמיים באותה מילה הוא זוכה להערות סרקסטיות. בכל שלב של המשחק ניתן ללחוץ על הלשונית בעלת הכיתוב "התמקד בטעויות שלי", כך אוריתומטרי שואלת את השחקן רק מילים בהן הוא טעה פעם אחת או יותר. ניתן לעשות זאת שוב ושוב עד אשר אין טעויות.

בסה"כ תוכנה מאוד ידידותית, אמנם, כפי שציינתי, לא בגרסה סופית, ועדיין יש כמה באגים וכפתורים לא מתפקדים, אבל שוב היא מאוד כייפית ומוציאה את הבאסה בשינון מילים.

אני לא מתיימר להגיד שהתוכנה מחליפה את שינון המילים אבל היא בהחלט מהווה דרך כייפית לחזור על הכל.

הערה: יש להעתיק את המילון (הקובץ SAT.MDB) לספריית השורש של כונן C.

אגב, ניתן להוסיף מילים (אלו שיודעים Access), מספר המילים הקיימות הוא 2,200 (ממילון קידום).

אשמח לשמוע חוות דעת, לא טכנית (מכיוון שהתוכנה לא גמורה) על אוריתומטרי.

כתובת להורדה: http://www.flashoo.co.il/private/orit.zip

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים