עבור לתוכן

זקוק לעזרה בנושא הלוח החדש שלי.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אצמול בערב גמרתי להתקין את הלוח אם החדש שלי. asus p5q pro .

התקנתי ווינדוס הכול עובד טוב ויפה לחמש דקות ואז הכל נתקע. אתם וודאי חושבים שזה בעיית תוכנה וכך גם אני חשבתי אבל התקנתי ווידום מעל ל10 פעמים גירסאות שונות התקנתי דרייברים בקיצור בדקתי כל מה שייכולתי. כלום לא עזר. אני חושש שזו בעיה עם הלוח עצמוץ

תיאור הבעיה: הכל פשוט נתקע המסך פשוט נתקע על אותה תמונה והעכבר לא זז. בקיצור תקוע לחלוטין. אם יש סאונד ברקע (מוזיקה, תוכנת דיבור) אז זה חוזר על עצמו -נראה לי כולם מכירים את זה קורה די הרבה.

אם למישהו יש מושג מה לעשות אנא פנו אלי. ראיתי באשכול פה לפני כחודש שאמרו שהביוס בעייתי לפני עדכון יכול להיות שזו הסיבה?

בקיצור אני מפסיק עם ההשערות, נשאיר את זה לאנשים שמבינים.

תודה רבה אני מאוד מעריך תעזרה פה.

פורסם

תתחיל עם בדיקת זיכרונות בעזרת MEMTEST86.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני מחפש את זה כרגע.

רק אני רוצה לציין שהזכרונות אינם חדשים. רק המעבד והלוח (רק אותם הרכבתי אתמול) הזכרונות הם בתדר של 667MHZ וראיתי שהלוח כן תומך בהם.

ועוד משהו. כששיחקתי משחק (americas army) הצלחתי לשחק כמה שעות ולא קרה כלום כיבית את המחשב מרצוני ואילו לפעמים כשאני גולש באינטרנט בלבד או עושה פעולות בסיסיות זה ניתקע.

בכל מקרה תודה אני כבר מוריד.

עריכה: אוקיי אני ניסיתי להוריד את התוכנה חיפשתי ומצאתי כמה מקורות אך בכולם זו גרסא מוזרה והתקנה שאינני מצליח להתקין. הנה התמונה של קובץ ההתקנה, מצטער שלא ערכתי תתמונה אבל אין לי שום תוכנה על המחשב.

http://www.siz.co.il/my.php?file=goqkmo4jinzt.bmp

זוהי ההתקנה שהורדתי מ3 מקורות שונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים