עבור לתוכן

צריך מערכת רדיו-דיסק לאוטו !!! בערך 500-400 שקל.

Featured Replies

פורסם

כן אז נדפקה המערכת הקיימת,

ואני צריך רדיו-דיסק לאוטו, בלי רמקולים וכל אלה..אלא רק את המכשיר עצמו :cool2:

תקציב: 300-400 בערך..

אתם יודעים אני לא צריך מערכת אודיופילית לאוטו, כי אני עם רמקולים מובנים OB :silly::lol:

רק משו שלא ידפק, שיהיה עם בולם בקפיצות ושלא יקרטע לי כל פעם שאני עולה על סלע פצפון..

ואני לא יודע איך זה עובד - אבל הם יודעים לקרוא תיקיות? וID3TAG..

אז..תודה רבה, ואם זה לא מתאים לפורום הזה תגידו לי פשוט לא מצאתי שום פורום שיותר מתקשר 8)

פורסם

אני ממליץ לך על רדיו דיסק של פיוניר http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=678932 את זה כדאי להוסיף 80-100 שקל האלה זה מישתלם

או את זה http://www.msnshops.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=529&AuctionId=7701798 אני ההיתי הולךך על להוסיף את 80-100 שקל האלה וליקנות את הפיוניר

פורסם

ההוא שהבאת לו למטה ג'נרי שילך על הפיוניר למעלה,קורא MP3 קורא תיקיות,קורא תגיות,עוצמת הגברה טובה מאוד רק המחיר קצת חשוד לי לפיוניר

הרדיודיסקים שלהם עולים בד"כ יותר יקר(בסביבות ה600-700),אולי החנות הכי זולה מוכרת את זה בלי אחריות של היבואן המקורי או אחריות מצומצמת יותר(שנה במקום 3 שנים)

מעניין גם שהמחירים ירדו פעם במחיר כזה זול היית קונה רק ג'נרי מעפן

פורסם

ההוא שהבאת לו למטה ג'נרי שילך על הפיוניר למעלה,קורא MP3 קורא תיקיות,קורא תגיות,עוצמת הגברה טובה מאוד רק המחיר קצת חשוד לי לפיוניר

הרדיודיסקים שלהם עולים בד"כ יותר יקר(בסביבות ה600-700),אולי החנות הכי זולה מוכרת את זה בלי אחריות של היבואן המקורי או אחריות מצומצמת יותר(שנה במקום 3 שנים)

מעניין גם שהמחירים ירדו פעם במחיר כזה זול היית קונה רק ג'נרי מעפן

הרדיודיסק של פיוניר ךיפני שנה וחודשים קניתי אותו עלה 800 שקל הוצאתי אותו ב700 עם התקנה

פורסם

תפסיקו להתלהב מרדיודיסקים זולים של פיוניר!

הם לא בהרבה יותר טובים מג'נריים באותם המחירים!!

פורסם
  • מחבר

תודה קודם כל...

לא בא לי משו ג'נרי, כי היה לי התנסות עם כזה והם נדפקים מהר..המסך לא עובד וכל באמפר קטן הוא נתקע..

אני יודע ש Pioneer נחשבים איכותיים..השאלה היא האם באמת יש הבדל בין רדיודיסק פיוניר שעולה 500 לבין אחד שעולה 800??

עריכה - מה זה טוויטר? רוב החנויות מביאות את זה "בחינם"..

פורסם

כל הרדיו דיסקים "בעלי השם" עד 700-800 לא בהרבה שונים מג'נריים ולא שווים את ההשקעה

פורסם

אם אתה מחבר אותם לסתם רמקולים מאחורה בלי שום הגברה סאב או קומפוננט זה מיותר קנה משהו זול..

לי יש פיונר מהדגם היוקרתי פרימייר עלה לפני כמה שנים 1200+ (אבל עם סאב מגבר קומפוננט וכו'.)

פורסם
  • מחבר

אז מה לעשות??

אתם אומרים שלא שווה לי להשקיע במערכת של 500 שקל של Pioneer \ Panasonic \ JVC וכ'ו בגלל שהם יחסית שווים לג'נרים באותו מחיר?

לדעתי ממש בולשיט, אני לא חושב שפנאסוניק ידפק לי אחרי חודש כמו שהיה לי עם איזה SoundPro או משו כזה שיש לי עכשיו..

המסך כבר לא מציג, השירים נתקעים והוא לא בולם בגרוש...

בגלל זה אני מעדיף להשים את ה450-500 שקל ולהיות בטוח שאני יוכל להנות ממוזיקה- שזה דבר מאוד חשוב לי..אני אחד שחי על מוזיקה,

ואפילו שזה באוטו וכמה כבר נוסעים ושומעים באוטו - אני מעדיף את האחריות של חברה מוכרת :xyxthumbs:

אז בכל זאת מישהו יכול להמליץ לי על דגם כלשהו ב500 שקל גג..

יש בZAP הרבה Panasonic ו Pioneer בסביבות המחיר הזה אבל אין לי מושג מה ההבדל בין כל אחת..ובעצם כולן עם אותן פונקציות כמעט.

תודה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים