עבור לתוכן

נראה לי שנפגעתי קשה מוירוס.

Featured Replies

פורסם

יש לי שלושה מחשבים שלשלושתם קרתה את אותה התקלה בפרק זמן קצר ולכן אני חושב שמדובר בוירוס.

כל שמות הקבצים והתיקיות בעיברית השתנו לסימני קריאה ושאלה הפגיעה הייתה רק בשמות הקבצים ושום דבר אחר שקשור בעיברית לא נפגע.

חוץ מזה לא עוד פגיעה במחשב.

מערכת ההפעלהבשלושת המחשבים היא win98.

האם התופעה מוקרת לכם ואם מדובר בוירוס כיצד ניתן להיפטר ממנו.

(ניסיתי את nav2003 אבלהוא לא מצא שום וירוס.

פורסם

זה קורה בד"כ שאתה עושה סריקה לדיסק הקשיח עם תוכנות מיושנות, שמזהות את השמות בעברית כשמות פגומים, ולכן משנה אותם.

לי זה פעם קרה לדוגמא, שסרקתי את המחשב עם Disc Doctor של נורטון בגרסא מאוד ישנה...

פורסם

אני לא חושב שזה וירוס , אני יותר עם הדעה של ההוא מעלי.

לדעתי תפרמט וזהו , לא חושב שיש פתרון אחר

פורסם

יש לי שלושה מחשבים שלשלושתם קרתה את אותה התקלה בפרק זמן קצר ולכן אני חושב שמדובר בוירוס.

כל שמות הקבצים והתיקיות בעיברית השתנו לסימני קריאה ושאלה הפגיעה הייתה רק בשמות הקבצים ושום דבר אחר שקשור בעיברית לא נפגע.

חוץ מזה לא עוד פגיעה במחשב.

מערכת ההפעלהבשלושת המחשבים היא win98.

האם התופעה מוקרת לכם ואם מדובר בוירוס כיצד ניתן להיפטר ממנו.

(ניסיתי את nav2003 אבלהוא לא מצא שום וירוס.

הNAV 2003, היה פועל בכל שלושת המחשבים שזה קרה?

אם כן, לא ניראה לי וירוס, אם לא... כמו שאמרו מעלי.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בדיסק דוקטור של נורטון ויטיליטיס 2003 בכל המחשבים ובעת הדלקה לאחר כיבוי לא כמו שצריך מורץ הדיסק דוקטור של נורטון במקום הסטנדרתי של win98 (אני קבעתי)

הדיסק דוקטור הוא הכי חדש אתם בטוחיםשזה הסיבה ואם כן האם רצוי לעבור לדיסק דוקטור הסטנדרתי של WIN98

חוץ מזה לאחר שהמקרה קרה לי בשלושת המחשבים פשוט עשיתי שמות מחדש לקבצים והתקיות שבכל מקרה רובן הן באנגלית (מבד מסמכים)

חוץ מזה בהתחלה חשבתי שנמחקו לי קיצורי הדרך מתפריט ההתחלה ושולחן העבודה אבל הם לא הוצגו בגלל שהשמות תיקיה בווינדוס השתנו לעיברית ונצרו תיקיות שולחן עבודה ותפריט התחלה חדשות אבל ריקות וסידרתי אתהבעייה.

לכן אני לא חושב שאני יפרמט אם הבעייה תפטר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים