עבור לתוכן

בא לי למות :(

Featured Replies

פורסם

42 גיגה של מוסיקה ? זה בדיוק לוקח כמה ימים להשיג מחדש וחוץ מזה פשוט תעבור לתוכנה נורמלית לשחזור מידע.

• תגובות 36
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם זה מזרחית אז לא נורא... אבל אם זה הקלטות בHD של SOAD או DROWNING POOL זה כבר אסון! :kopfpatsch:

פורסם

מחיצות אחי מחיצות!!!! שטויות אחי מטעויות לומדים... מילא היית אומר 42 ג'יגה של סרטי ג'ינה ג'יימסון הייתי מבין

אבל מזל שזה נפל לך על מוסיקה ולא סרטים למשל. תעשה מחיצות בדיסק למה לפרמט הכל תעשה מחיצה של וינדוס ומחיצה של כל הקבצים ככה רק תפרמט את הוינדוס

פורסם

r3463874653hu2.jpg

rofl2mt8.jpg

roflal7.jpg

beachmonkeycopyne8.jpg

lolow5.jpg

קשה לי לבחור רק אחד, כולם כ"כ מתאימים למצב.

פורסם

אני השתמשתי בHandy Recovery

"הצלה ידנית" אה??? חחחחח

get a girlfriend dude....

פורסם

אם זה מטאל, אתה מוזמן לבוא ולשחזר ממני. יש לי פה בערך חצי מהאוסף (כ-100 ג"ב).

פורסם

freeundelete הצילה אותי בכמה פעמים כאלה.

נדמה לי אפילו שהיא חינמית.

פורסם

אם זה מטאל, אתה מוזמן לבוא ולשחזר ממני. יש לי פה בערך חצי מהאוסף (כ-100 ג"ב).

כנ"ל

פורסם

אולי הציעו כבר על GETDATABACK

תוכנה טוב לשחזור

פורסם

מחיצות אחי מחיצות!!!! שטויות אחי מטעויות לומדים... מילא היית אומר 42 ג'יגה של סרטי ג'ינה ג'יימסון הייתי מבין

אבל מזל שזה נפל לך על מוסיקה ולא סרטים למשל. תעשה מחיצות בדיסק למה לפרמט הכל תעשה מחיצה של וינדוס ומחיצה של כל הקבצים ככה רק תפרמט את הוינדוס

אם יש לי מחיצה D ואני מפרמט את C (איפה שהווינדואוז), D נשארת כמו שהיא עם כל התוכנות מותקנות וכל הסרטים משחקים שירים תמונות?

אני כבר המון זמן רוצה לפרמט ולא עושה את זה כי אין לי כוח לגבות את כל ה200+ ג'יגה שיש לי בD...

פורסם

כן

פורסם

כן

אני זוכר שבפעם שעברה שפירמטתי (עם המחשב הקודם), אחרי הפירמוט D הייתה מלאה בדברים אבל לא הייתי יכול להגשת אליהם... הייתי צריך לפרמט את המחיצה הזאת מתוך ווינדואוז כדי לגשת אליה... מה עשיתי לא נכון? (אני עם XP ד"א).

פורסם

אין לי מושג.

לי יש C וD.

אני נכנס למסך של הפירמוט, מעיף את C ויוצר C חדשה, זה מפרמט ובוינדוס D עובד לי רגיל

פורסם

ואיי אחי מבאס

קרה לי גם "איבדתי" תכונן גיבויים שלי שכלל אולי כל מה שבאמת היה חשוב לי

מוזיקה ותוכנות שזה לא נורא כי השגתי כבר וזה אבל איזה משהו כמו 10GB עיצובים בפוטושופ ותכנות שזה היה ממש ממש מבאס...

לא נורא אבל מתגברים

פורסם

מנסיון... התוכנות של ה-Recover ממש גרועות... אני פעם השתמשתי ב-3 וכולם החזירו לי קבצים פגומים.. (משהו כמו 85% מהקבצים..)

אבל תנסה, אין לך מה להפסיד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים