פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים 42 גיגה של מוסיקה ? זה בדיוק לוקח כמה ימים להשיג מחדש וחוץ מזה פשוט תעבור לתוכנה נורמלית לשחזור מידע.
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אם זה מזרחית אז לא נורא... אבל אם זה הקלטות בHD של SOAD או DROWNING POOL זה כבר אסון!
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים מחיצות אחי מחיצות!!!! שטויות אחי מטעויות לומדים... מילא היית אומר 42 ג'יגה של סרטי ג'ינה ג'יימסון הייתי מביןאבל מזל שזה נפל לך על מוסיקה ולא סרטים למשל. תעשה מחיצות בדיסק למה לפרמט הכל תעשה מחיצה של וינדוס ומחיצה של כל הקבצים ככה רק תפרמט את הוינדוס
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אני השתמשתי בHandy Recovery"הצלה ידנית" אה??? חחחחחget a girlfriend dude....
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אם זה מטאל, אתה מוזמן לבוא ולשחזר ממני. יש לי פה בערך חצי מהאוסף (כ-100 ג"ב).
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אם זה מטאל, אתה מוזמן לבוא ולשחזר ממני. יש לי פה בערך חצי מהאוסף (כ-100 ג"ב).כנ"ל
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים מחיצות אחי מחיצות!!!! שטויות אחי מטעויות לומדים... מילא היית אומר 42 ג'יגה של סרטי ג'ינה ג'יימסון הייתי מביןאבל מזל שזה נפל לך על מוסיקה ולא סרטים למשל. תעשה מחיצות בדיסק למה לפרמט הכל תעשה מחיצה של וינדוס ומחיצה של כל הקבצים ככה רק תפרמט את הוינדוסאם יש לי מחיצה D ואני מפרמט את C (איפה שהווינדואוז), D נשארת כמו שהיא עם כל התוכנות מותקנות וכל הסרטים משחקים שירים תמונות?אני כבר המון זמן רוצה לפרמט ולא עושה את זה כי אין לי כוח לגבות את כל ה200+ ג'יגה שיש לי בD...
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים כןאני זוכר שבפעם שעברה שפירמטתי (עם המחשב הקודם), אחרי הפירמוט D הייתה מלאה בדברים אבל לא הייתי יכול להגשת אליהם... הייתי צריך לפרמט את המחיצה הזאת מתוך ווינדואוז כדי לגשת אליה... מה עשיתי לא נכון? (אני עם XP ד"א).
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים אין לי מושג.לי יש C וD.אני נכנס למסך של הפירמוט, מעיף את C ויוצר C חדשה, זה מפרמט ובוינדוס D עובד לי רגיל
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים ואיי אחי מבאסקרה לי גם "איבדתי" תכונן גיבויים שלי שכלל אולי כל מה שבאמת היה חשוב לימוזיקה ותוכנות שזה לא נורא כי השגתי כבר וזה אבל איזה משהו כמו 10GB עיצובים בפוטושופ ותכנות שזה היה ממש ממש מבאס...לא נורא אבל מתגברים
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים מנסיון... התוכנות של ה-Recover ממש גרועות... אני פעם השתמשתי ב-3 וכולם החזירו לי קבצים פגומים.. (משהו כמו 85% מהקבצים..)אבל תנסה, אין לך מה להפסיד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.