פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים פרמטתי את המחשב, וגיביתי את כל הקבצים והתיקיות האפשריות, כולם חוץ מ42GB של מוזיקה :kopfpatsch: :'( :'( :'(
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים וואי אחי איזה ביאוס, לדעתי יש תוכנות של שיחזור, אתה יכול לחפש.אני פירמטתי את כונן C וכמו מפגר לא גיביתי את כל השמירות 100% לבערך 20 משחקים.אתה יודע מה זה?אבל שטויות מתגברים.
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים ניתן באמצעות תוכנה כמו 'Recover my files' לשחזר חומר שנמחק בפרמוט. לבצע בתוכנה Complete format search על הכונן המפורמט ולתת לתוכנה כמה שעות לרוץ..
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים מחבר ניתן באמצעות תוכנה כמו 'Recover my files' לשחזר חומר שנמחק בפרמוט. לבצע בתוכנה Complete format search על הכונן המפורמט ולתת לתוכנה כמה שעות לרוץ..תודה, אני אבדוק.אפשר לבקש ממנה לחפש תיקיה ספציפית?
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים מחבר ישנה אפשרות לבצע חיפוש לקבצי MP3 בלבד, לדוגמא.נראה לי יש לי יותר מזל משכל, עשיתי התקנה של מערכת הפעלה+חלוקת מחיצות לHD החדש כי עכשיו אני עושה סריקה על אחד ההרדיסקים שאין עליו כלום והוא מוצא לי לא מעט דברים...השאלה היא מה אני עושה אחרי שהוא מסיים (יש לו איזה 430 מיליון בתים או יחידות מידע לסרוק...)
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים בוחר את הקבצים שאתה רוצה לשחזר, ומשחזר.סיכוי גדול שמשהו כמו 10% מהקבצים ואפילו יותר יהיו פגומים, אבל אותם תוכל להוריד מחדש..
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים מחבר אוף, התוכנה נתקעת לי כל פעם אחרי כ6 דקות (או שהוא מסיים לסרוק 1 מיליון יחידות מידע...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.