עבור לתוכן

מישהו יודע מה קרה לחנות המחשבים ביג באשדוד(רחוב הרב ינאי 28)?

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני איזה שנה בחנות ביג PC באשדוד, ועכשיו אני לא מצליח יותר למצוא אותה(לא את הטלפון והאתר לא מתחבר).

מישהו יודע מה קרה לה? אם היא שינתה את השם או האתר או פשטה ת'רגל?

פורסם

קניתי לפני איזה שנה בחנות ביג PC באשדודת ועכשיו אני לא מצליח יותר למצוא אותה(לא את הטלפון והאתר לא מתחבר).

מישהו יודע מה קרה לה? אם היא שינתה את השם או האתר או פשטה ת'רגל?

התכוונתה לאשדוד ?..

פורסם
  • מחבר

כן זה היה אמור להיות אשדוד ופסיק(....רגיל לכתוב באנגלית). תיקנתי.

יש למישהו מושג מה עם החנות??

פורסם

שנה כותרת ל "מישהו... חנות המחשבים ביג באשדוד ברחוב..."

פורסם

בדקתי באתר www.easywhois.com (האתר הראשון שעשה את העבודה כמו שצריך) והוא אומר שהdomain של bigpc.co.il של החנות הזאת שיש לה שאריות בgoogle כנראה עדיין רשום ויש שם פרטים של בעל החנות . אתה יכול לבדוק גם איזה חנות נמצאת שם עכשיו ולשאול מי הבעלים שלה ומה עלה בגורלו שהשוכר הקודם.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לבדוק גם איזה חנות נמצאת שם עכשיו ולשאול מי הבעלים שלה ומה עלה בגורלו שהשוכר הקודם.

איך?... זה מראה את כל הפרטים על הדומיין, אבל שום דבר על החנות עצמה

פורסם

זה מראה גם את שם הבעלים , אי מייל וטלפון....

פורסם

DEMN... ידעתי שאני לא צריך לקנות משם..

קניתי משם לפני שנה את ה 1950XT, אם הוא הולך, אין עם לדבר...

אחח.. אני נזכר באותם ימים.. איזה אידיוט הייתי.

פתחתי עליו ת'רד, שנייה אני אמצא אותו...

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284254.0

פה רשמתי שבסוף קניתי מ IQPC אבל בסוף לא היה להם אותו והתייאשתי..

פורסם

כנס לקבוצת תמיכה של לקוחות גיבור מחשבים. :-[

פורסם
  • מחבר

זה לא נכון שאין עם מי לדבר... האחריות לרוב מהיבואן, צריך רק לדעת מי היבואן.[br]פורסם בתאריך: 5.08.2008 בשעה 09:49:55

זה מראה גם את שם הבעלים , אי מייל וטלפון....

חשבתי בהתחלה שזה מראה את כל ההיסטוריה של החנות :silly:

(לא צוחק :s07:)

תפסתי אותו בטלפון.

ועכשיו לעדכון: הוא הסתבך עם העולם התחתון אז הם תקעו לו סופר טייגר והרסו לו את הכל. הוא נאלץ לשלם חובות של 10K ש"ח כל שבוע ולכן ברח מן הארץ לקמבודיה.שלשום הוא חזר, וגילה שהחנות חיה וקיימת והאתר בהקמה מחודשת. בקיצור- הוא עוד שם.

נ.ב - לקהל הילדים בני ה-13, אל תתיחסו לשום דבר בין המילים "הוא" ו-"קמבודיה".

נ.ב 2: תודה ל-Niseg על העזרה.

פורסם

זה מה שקורה שאתה מתעסק עם פשערשע.....

ועכשיו ברצינות, קצת לא הוגן לגבי הלקוחות הקטע הזה של אנשים שמקימים חנות על כסף שלא שלהם, אוכלים אותה, ומשאירים את הלקוחות לחפש ת'יבואן בסיבוב לגבי הציוד שקנו.

פורסם

איך אני יודע מי היבואן ?

מי היבואן של HIS ?

ועכשיו לעדכון: הוא הסתבך עם העולם התחתון אז הם תקעו לו סופר טייגר והרסו לו את הכל. הוא נאלץ לשלם חובות של 10K ש"ח כל שבוע ולכן ברח מן הארץ לקמבודיה.שלשום הוא חזר, וגילה שהחנות חיה וקיימת והאתר בהקמה מחודשת. בקיצור- הוא עוד שם.

נ.ב - לקהל הילדים בני ה-13, אל תתיחסו לשום דבר בין המילים "הוא" ו-"קמבודיה".

תודה Niseg.

לא הבנתי..

פורסם

היבואן של HIS הם ח.י. ומימד אחר. תתחיל במימד אחר כי ח.י. נכנסו לשוק השנה, לפני מספר חודשים.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי..

כל מה שכתוב שם זה שטות!! הוא לא ברח לחו"ל ולא כלום. החנות קיימת והוא עוד שם. האתר נבנה מחדש ולכן לא היה אפשר להיכנס אליו, הכל טוב.

אם לא הבנת את הסוף, סתם הודתי לבנאדם שעזר לי, זה לא קשור לשאר ההודעה.

החלק של הפשע זה היה בצחוק אל תבינו לא נכון :lol: :lol:

זה מה שקורה שאתה מתעסק עם פשערשע.....

ועכשיו ברצינות, קצת לא הוגן לגבי הלקוחות הקטע הזה של אנשים שמקימים חנות על כסף שלא שלהם, אוכלים אותה, ומשאירים את הלקוחות לחפש ת'יבואן בסיבוב לגבי הציוד שקנו.

לרוב זאת בעיה של לקוחות שרואים חנות בצריף ומחליטים לקנות בציפייה שהחנות תשאר, למרות שהפעם היא אכן נשארה.

דרך אגב, שאלה לא קשורה-אם אני קונה MP4 בחו"ל, אני אוכל לממש את האחריות עליו עם אחד היבואנים בארץ?

פורסם

לא, אלא אם זה אייפוד (וגם אז, צפה לבעיות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים