עבור לתוכן

המלצה|כרטיס רשת אלחוטי

Featured Replies

פורסם

אני צריך שתי כרטיסי רשת אלחוטים עדיף usb בתקציב של עד 260 לשתיהם ביחד לא יודע אם זה משנה אבל צריך על נתב של לינקסיס wrt54gl

כרטיס אחד למחשב בקומה למטה שהוא מחשב ישן אבל אני חושב שיש לו Usb 2.0 איך אני בודק?

כרטיס אחד למחשב בחדר צמוד

ועוד שאלה עדיף לי להתקין על הנתב קשוחה של tomato או לעדכן מהאתר שלהם לגירסא הכי חדשה(תשתית כבלים)

פורסם

אני משתמש ב - TP Link WN620G . ביחד עם התוכנה שמגיעה איתו הוא עושה עבודה מעולה בקליטה של רשת אלחוטית כשבתווך בין הנתב למחשב יש 3 קירות ואולי יותר . הוא עלה לי 115 ש"ח

פורסם
  • מחבר

אחי לא הבנתי מה זה קשור לאשכול

פורסם

ביקשת המלצה לכרטיס רשת אלחוטי לא ?

פורסם
  • מחבר

אה סליחה אחי טעות שלי חשבתי שזה נתב חח טעות שלי

פורסם

עד ביום עברו תחת ידי כרטיסי USB של 3COM,EDIMAX,DLINK וTPLINK. אני ממליץ ללא היסוס על הEDIMAX.

קולט ומשדר יותר טוב בהרבה משאר הכרטיסים הנ"ל (נבדקו על אותו מחשב באותה תצורה - הEDIMAX זיהה והתחבר

טוב יותר מכולם), דק, קומפקטי, טוב ללכידת פאקטים (אם דברים כאלו מעניינים אותך). החיסרון שלו הוא שבמהלך עבודה

בלתי פוסקת הוא מתחמם (אין השפעה נראית לעין על הביצועים).

אה כן - אחריות של פיקוק, החליפו לי כרטיס אחרי שנתיים ושמונה חודשים בלי לשאול שאלות. , פשוט נתתי כרטיס והביאו אחר

מהקופסה.

פורסם
  • מחבר

כן אבל יש הרבה סוגים מאותה חברה ואני לא כל כך מבין בזה ולא יודע איזה לקחת

פורסם
  • מחבר

סבבה

אם למישהוו פה יש הצעות אחרות לפני שאני קונה אתה מה שהציעו לי פה

ובבקשה אם מישהו גם יכול לענות לי על השאלהה

תודה.

פורסם

EW7128G, EW7317UG.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני ילך על אחד מאלה רק בבקשה אם אתה יכול לענות לי על השאלה בקשר לקשוחה זה יעזור לי

וניראה י בסוף שאני ילך על הכרטיס הפנימי אפשר לקלוט איתו 4 קירות ככה? לא של ממד או משהו כזה

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים