עבור לתוכן

כדאי לקנות זכרונות של excelera או להוסיף כסף לחברה ידועה יותר?

Featured Replies

פורסם

excelera היא חברה אירופאית שהוקמה לפני שנה-שנתיים כדאי לקנות זכרון VALUE שלה או עדיף להוסיף כסף ולקנות זכרונות של חברה אמינה?

http://www.exceleram.com/

מוכרים זיכרונות שלהם ב SKYPC והמחירים נמוכים מאוד, 370 שקל ל 4G 5-5-5-18 באותה חנות MUSHKIN SP עולה 410 שקל וב 390-425 אפשר למצוא של עוד חברות טובות וידועות.

פורסם
  • מחבר

עבר יום ועבר עמוד. תיפיתי ללפחות תגובה אחת בנושא :-\

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מצטרף לשאלה

פורסם

מה?

לא הבנתי בדיוק מה עשית...

אני מחפש ביקורת על החברה אם היא טובה ואמינה בזכורונת והאם כדאי לקנות מהם

הבאת לי מקומות ששם מוכרים אותם, אני לא צריך יש לי

פורסם

קיבלת באותו מחיר כמו של מה ששאלת שתי חברות hדועות ומוכרות כך שלדעתי ההתלבטות בכלל לא קיימת, לך על המוכר.

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת למה אתם מקפיצים נושאים ישנים?

בכל מקרה מאז שפתחתי את הנושא הזה החברה גדלה ויש להם הרבה דגמים חדשים. זיכרון ה VALUE שלהם זהה לשל כל שאר החברות, הדגם היקר יותר עם ה CL4 מגיע ל 1000MHZ ויש להם 2 דגמים חדשים שלא הגיעו לארץ שעובדים עם תזמונים טובים מאוד (4-4-4-12 ופחות) על מתח נמוך (1.9), מדובר בזכרונות מצויינים שבקלות אפשר לעשות להם OC.

הם גם הוציאו דגמי DDR3 במהירויות גבוהות.

פורסם

אבל לא נראה לי שזו חברה ידועה מידי, הזכרונות יציבים ב OC? זה שהמתח נמוך והכל, נשמע סבבה, אבל לך תידע אם הם לא יקרסו בOC קטן ובדיקה של MEMTEST...

פורסם
  • מחבר

ה 800MHZ CL4 הישן שנמכר בארץ עובד על מתח של 2.1-2.15 ומגיע ל 1000MHZ יציב. החדשים עובדים על מתח נמוך יותר ואמורים להגיע ל 1100MHZ עם CL5 (יש להם דגם שעובד על 1150MHZ אז כניראה מדובר בזיכרונות שעברו DOWNCLOCK).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים