עבור לתוכן

הדרך מ8800GT ל4850

Featured Replies

פורסם

טוב, אז בחודש האחרון היה לי 8800GT של Inno3d שעבד על 760/1850/2100(OC דיי גדול)

היום החלפתי אותו ל4850(כן כן, קימבנתי לעצמי 4850 ללא תוספת תשלום)

המסקנות לבינתיים ברורות, הבדל בביצועים אינו מורגש כלל, הדרייברים של ATI כרגע לא בשלים בכלל ואני ממש לא מרוצה מהם(גם אין שום תוכנת OC שתומכת בהם)

ויש כמה בעיות עם הרזולוציות... למשל בGRID אני מנסה לשים על 1280X1024(אני על מסך CRT) והוא שם לי על 1152X864 שזו רזולוצית המסך שלי בוינדוס...

ולא משנה מה אני עושה זה פשוט לא משתנה ל1280...

לבינתיים אני לא הכי מרוצה אם כי אני דיי בטוח שזה ישתפר כאשר יצאו דרייברים חדשים...

כמובן מדובר על catalyst 8.7...

על הכרטיס יותקן מחר S1 אבל כרגע הוא עובד על 79 במנוחה ו82 במאמץ...(בלי שום מודים)

דרך אגב המערכת כרגע עובדת על 520X8 במתח של 1.4250 למעבד מקסימום של 72 מעלות במאמץ.. :)

פשוט הייתי חייב לספר כי עבדתי על המהירות הזו לא מעט.. הלוח עם הזיכרונות הנוכחיים הגיע ל537FSB...(לא יציב... 530 היה דיי יציב אבל לא היה לי כוח לבדוק עד הסוף אז אני עובד על 520..)

פורסם

ערכת מבחני ביצועים והשוואות בין שני הכרטיסים ?

פורסם

היה לך כרטיס באוברקלוק עצבני בטירוף, איפה אתה רוצה לראות הבדל?

ההבדל בין כרטיס 8800GT ב OC שכזה לבין 4850 די קטן, בערך כמו ההבדל בין 9800GTX ל 4850.

פורסם
  • מחבר

לא לא ערכתי מבחני השוואות, אני מדבר על מורגש...

אין לי זמן אני בצבא...

מה שכן עם ה8800GT קיבלתי 14520 ב3dmark06 ועם ה4850 אני לא מצליח אפילו להעלות את התוכנה... :P

אני אנסה להתקין אותה מחדש עוד מעט...

דרך אגב... יש לי במחשב השני X1800GTO(החלפתי את ה7900GT בX1800GTO כי אח שלי פשוט לא צריך כרטיס כזה חזק) ורציתי להגיד שהX1800GTO קצר יותר בבערך חצי סנטימטר(כמעט אותו גודל...)

שזה

והתכנון של הכרטיסים דומה להפליא :P

פורסם

3Dmark2006 יפעל על כרטיסי סדרה 4XXX רק מגרסה 1.1.0, כנראה יש לך גרסה קודמת.

פורסם

בקשר ל-GRID, נסה לערוך את הקובץ הבא ולשנות ידנית את הרזולוציה (וגם את ה"old" באותה שורה):Documents\Codemasters\GRID\hardwaresettings\hardware_settings_config.xml

... משתתף בצערך ...

פורסם

א) 8800 בOC כזה קרוב יחסית לביצועים של 4850.

ב) לא לכולם יש בעיה עם רזולוציות בGRID, אז מן הסתם זו בעיה אצלך.

ג) אם התכוונת שCATALYST 8.7 ייצא - הוא כבר יצא. אם התכוונת שהוא לא משהו - זה בגלל שהדרייבר עדיין 8.5 וכל השיפור זה שיפור של 5% בביצועים בכמה משחקים.

ד) לא אוהב 82 מעלות? תאתדר את עצמך ותפתח קובץ בNOTEPAD ושנה מילה+מספר. והוא יהיה על 65.

ה) תוריד גרסא עדכנית של 3DM06

ו) סחטיין על האובר :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אתם ממהרים לקפוץ למסקנות וזה לא מצא חן בעיני.

1. אני לא אעשה את המוד כי במילא מחר אני אתקין על הכרטיס את הS1 עם 2 מאוררים עצבניים של אינטל

2. 3dmark06 מעודכן לגירסא 1.1.0

בקשר לGRID - שמתי לב עכשיו שזה קורה גם בCRYSIS... הוא משנה את קצב הרענון ל60HZ אבל לא את הרזולוציה..

חשוב לציין שהכרטיס תקין בזה אני בטוח כי על 1152X864 עם פילטרים עד הסוף הוא מריץ את המשחקים סבבה לגמרי ללא שום ארטיפקטים.

פורסם

באיזה רזולוציות שיחקת שלא הרגשת הבדל בביצועים?

פורסם

אתם ממהרים לקפוץ למסקנות וזה לא מצא חן בעיני.

1. אני לא אעשה את המוד כי במילא מחר אני אתקין על הכרטיס את הS1 עם 2 מאוררים עצבניים של אינטל

2. 3dmark06 מעודכן לגירסא 1.1.0

בקשר לGRID - שמתי לב עכשיו שזה קורה גם בCRYSIS... הוא משנה את קצב הרענון ל60HZ אבל לא את הרזולוציה..

חשוב לציין שהכרטיס תקין בזה אני בטוח כי על 1152X864 עם פילטרים עד הסוף הוא מריץ את המשחקים סבבה לגמרי ללא שום ארטיפקטים.

משהו אצלך לא תקין

זה לא קורה אצלי או אצל אף אחד אחר שאני מכיר עם 4850 (ותכל'ס, אתה הראשון שאני רואה בכל הפורומים שאני גולש בהם שמדווח על בעיה שכזו....)

עם איזה מסך אתה עובד?

פורסם

תן לזה נסיון:

http://www.pagehosting.co.uk/rl/download.html

* הסרת את הדריברים של nvidia עם ניקוי שאריות של driver sweeper / cleaner לפני התקנת ה-cat ? אולי שווה לשקול format. :spermat:

ד"א, עוד משהו התלונן פה שעם הכרטיס הזה קצב הרענון נשאר 60hrz ב-XP. הבעייה עצמה מוכרת לי מויסטה, אבל ב-XP נתקלתי בתופעה רק במשחקים שמכריחים 60hrz מעצמם. אולם אין לי הרבה נסיון עם Catalyst (ולמשתמשי LCD זה לא רלוונטי)

פורסם
  • מחבר

זהו לא הסרתי את הדרייברים של NVIDIA אבל גם שה8800GT היה בחנות וחיכיתי ל4850 השתמשתי עם הX1800GTO ועם CAT 8.7 ואיתו לא היו שום בעיות...

ד"א : יש איזו תוכנה שתומכת בOC לכרטיסים החדשים? או שרק דרך OVERDRIVE?

פורסם

http://downloads.guru3d.com/AMD-GPU-Clock-Tool-v0.9.8-download-1985.html

אולי כדאי שתמתין להחלפת הקירור המתוכננת:

big problem for me is that it resets the fan hack & soft-volts from CCC to default, and then disables ATI Overdrive. It's useless being able to increase beyond 700 MHz if I can't maintain the fan speed and voltage.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=266554

אפשרות שנייה זה BIOS Flash עם אילו הגדרות שאתה רוצה.

אל תצפה להישגים מי יודע מה בכל אופן... זה לא התחום שלו.

ד"א, forceware + catalyst על מערכת אחת = פוטנציאל לבעיות ! תחסל כבר את הדריבר של NV מה אתה צריך את זה ???

פורסם
  • מחבר

הורדתי את הדרייבר של NV, התקנתי את הS1...

לא בדקתי טמפרטורת מאמץ כי אפילו ATITOOL הוא לא מריץ ואין לי כוח להיכנס לקרייסיס אבל מנוחה 38 מעלות...

להלן תמונות : 8)

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים