עבור לתוכן

תיק למחשב נייד T61

Featured Replies

פורסם

היום ביצעתי את העסקה. שבוע הבא בע"ה אני אמור לאסוף את המחשב.

המפרט:

Model 8898-6CG

CPU Intel Core2duo T7250 2.0 GHz

Memory 2GB 667MHz (2x1GB)

Hard Drive 160GB 5.4K RPM SATA II

Monitor TFT 14.1 WXGA 1024x768

Optical Drive DVD-RW

Graphic Adapter Intel X3100 256MB Shared

Networking Gigabit Ethernet + Wifi B/G + Bluetooth

Battery Li-ION 6 Cell

OS Microsoft Vista-B

Warranty 3 Years

יש כמה אביזרים שברצוני לקנות למחשב (ביניהם עכבר, אוזניות, זיכרון נייד, שקע מגן ברקים). החשוב מביניהם שעליו באתי להתייעץ עימכם הוא תיק. המחשב בעל מסך 14.1" רגיל. ממש חשוב לי שהתיק יגן על המחשב כמו שצריך, ואין לי כ"כ מגבלה כספית. התיקים ה"מהודרים" שבאים עם כל מחשב נייד ממש על הפנים.

אודה אם תמליצו לי על חברות תיקים וחנויות (בצירוף ליניקים אם אפשר) לצורך הזה...

תודה,

אלעד.

פורסם

קודם כל תתחדש על העסקה..!

אחי אין פה עניין של יותר מידי המלצות יש הרבה חברות והרבה טובות ..לדוגמה לי יש OUTDOOR אבל יש עוד הרבה טובות..!

פשוט חכה שהוא יגיע קח אותו איתך לך לחנויות שמוכרות דברים כאלה ויש הרבה כל החנויות של ציוד לביה"ס, ריקושט, למטייל Office depot בקיצור יש הרבה אז קח אותו תכניס אותו לתיק שנראה לך חעין ואם נראה לך שהתיק עצמו חזק ו "מחבק" היטב את המחשב קח אותו..!

בהצלחה ותהנה ממנו..!

פורסם
  • מחבר

תראה, כמו בהרבה מקרים, יש אביזרים יעודיים, כלומר אביזרים שמתואמים מראש לצרכים מסויימים. אע"פ שראיתי שיש שעושים זאת, וזה גם די אפשרי לקחת תיק כלשהו, שיכולים להיות לו הרבה שימושים, ולשים בו מחשב נייד, זה יהיה די אווילי. שמעתי וראיתי פה ושם דוגמאות של תיקים שיוצרו בטכניקות מסויימות, ייחודיות יותר וייחודיות פחות, כדי להגן על התכולה הייעודית להם - מחשב נייד. זה גם מאפשר נוחות, כיוון שהתיק בנוי מראש להכיל מחשב ואביזרים נוספים, וגם הגנה, כיוון שהתא למחשב פשוט אמור לשמור, ושומר עליו למעשה, הרבה יותר טוב מבמקרים אחרים.

אני יודע שיש חברות שמייצרות תיקים ייעודים למחשבים ניידים. אני פשוט רוצה לשמוע המלצות מידע וניסיון של החברה פה על החברות הנ"ל, ועל חנויות שעונות על הצורך הזה...

פורסם

אזיה גנוב אתה התכוונתי שתקנה תיק שמיועד למחשב נייד אבל כוונתי הייתה ש "טוב מראה עניים" ככה תחליט..!

פורסם

קנה תיק גב עבה וחזק (אפילו Outdoor שכבר הוזכר יספיק), שמכיל תא מרופד למחשב נייד וזהו.

אני כל הזמן סוחב את המחשבים שלי (T42 ועכשיו T60) בתיק כזה, והמחשבים במצב מצוין.

• 1 חודש מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים