פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים סקאוור איניקס אמרה שהמשחק יצא למערב שגרסאות הPS3 וה360 יצאו באותו הזמן אבל המשחק עוד לא הושלם בPS3 וגם אז הם עדיין לא קיבלו ערכות פיתוח של XBOX360 לעשות את הפורט http://www.gamespot.com/news/6195345.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0בקיצור לא יצא בקרוב
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים בקיצר דיכאון בגלל מייקרוסופט.ליביו (שלפחות נהנה מFF4 לDS שמצויין ו7 לPSP עד שתבוא הישועה)
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים מחבר יהיה לך עוד הרבה JRPG בDS\PSP לאכול עד שיצא FFXIII או שתלך ללמוד יפנית -לPS3 אין הגנה אזורית :
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים אם רק היה לי את הזמן הייתי עושה את זה.ומזל שכל אחד מהם הוא בסביבות ה50 שעות משחק אה?ליביו
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים מחבר גם לי יש את אותה בעיה אני רוצה לשחק באיזה משחק אסטרטגיה בתורות שיצא לWII אבל אין לי זמן מטרואיד 3 מחכה הרבה זמן שאני יסיים אותו וגם לו אין לי זמן SSBB שהתחלתי ואין לי זמן לחרוש אליו השבוע אני מוצף בעבודה ורוב הימים לא יהיה לי כוח לשחק יש לי את פוקימון ומאריו ולואיגי באמולטור של הDS ופשוט אין לי זמן לזה יותר נכון כוח כי אני מגיע עייף מידי בשביל לשחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.