עבור לתוכן

כרטיס מסך של ati radeon 4850

Featured Replies

פורסם

האם הוא מתחמם מהר?

והאם הוא עובד בצוריה נקיה בתמאי חום של 90 מעלות ?

והאם הוא מומלץ לקניה ?

אם אפשר אז תגובה ממשהו שרכש אותו או שהתנסה במכשיר

פורסם

אם אפשר אז תגובה ממשהו שרכש אותו או שהתנסה במכשיר

אני מניח שהתכוונת "מוצר" ...נניח.

בכל אופן, על מנת שהכרטיס לא יתחמם,

מומלץ להגביר את המאוורר שלו, דרך הדרייבר.

מומלץ גם להחליף משחה.

כרטיס מעולה, ומאד משתלם.

פורסם

יש טעם להחליף את הקירור סטוק באחר?

פורסם

אם אתה מודאג מכך - כן, למרות שהוא נועד לעבוד בטמפרטורות האלה.

אם אתה רוצה דוגמה לקירור:

Thermalright V2

פורסם

האם הוא מתחמם מהר? כן ויציב בטמפרטורה לה הוא מגיע. אתה יכול לצפות מראש לאיזה טמפרטורה הכרטיס יגיע אחרי שראית אותו במאמץ פעם-פעמיים. לוקח דקה או שתיים להגדיר לו מהירות מאוורר מעט גדולה יותר, והמעלות צונחות ב25%.

והאם הוא עובד בצוריה נקיה בתנאי חום של 90 מעלות ? הוא יכול לעבוד גם ב120, אז מה אכפת לו שהוא על 90 :cool2:

והאם הוא מומלץ לקניה ? מאוד. אבל תוכל לשקול גם את אחיו הקטן HD4850.

אם אפשר אז תגובה ממשהו שרכש אותו או שהתנסה במכשיר - יש לי HD4850. ביצועים מעולים, השתלטות קלה ומהירה על החום (למעשה רק 2 קליקים על העבר: קליק ימני לאחריו קליק שמאלי וסיימנו) ,מגיע ל65 מעלות במאמץ אירע שעשית פרופיל בדקה.

פורסם

אחלה כרטיס. יש לי אחד כזה כבר כמעט שלושה שבועות.

מתחמם ומגיע לאזור ה 85 מעלות.. זה לא מפריע לו והטמפ' תקינה לחלוטין (אתה יכול לקרוא על זה את האישור שקבלתי מתמיכה טכנית של ATI כאן בפורום).

אפשר לערוך לו פרופיל כך שהמאוורר יסתובב מהר יותר - לא חובה. בנוסף, זה לא ממש משפיע האמת במאמץ מאחר ובכל מקרה הדרייבר מעלה את המהירות כאשר הטמפ' עולה. על ידי עריכת פרופיל נניח למהירות 40% תקבל טמפ' קרירות בהרבה במצב מנוחה אך לא יהיה שינוי כמעט במאמץ בגלל שבכל מקרה הכרטיס היה מרים את המהירות ל 40%..

לגבי החלפת משחה/גוף קירור - ממש לא מומלץ. למה ? כי אין סיבה הגיונית לעשות את זה. הדבר היחיד שאתה "תרוויח" זה איבוד אחריות על הכרטיס..

המשך שבוע נעים, שחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים