עבור לתוכן

דיון מרוכז תוצאות 3DMARK 03/05/06/Vantage

Featured Replies

פורסם

תאמין לי שגם אצלי התוצאה נמוכה ממה שכולם מקבלים, צריך להשחק עם ההגדרות כדיי להגיע לתוצאות יותר טובות אבל באמת שזה לא משקף כלום על המערכת שלך.

ועכשיו תורי שוב:

רגע לפני הכנסת לוח אם חדש, ביצעתי פעולה שאני קורא לה סחיטת מערכת, סחטתי את המעבד ואת כרטיס המסך לנקודה הגבוהה ביותר היציבה, P35DS3L הפתיע קצת:

3dmarksquized.png

• תגובות 906
  • צפיות 134.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

... על איזה הגדרות אתה מדבר? אז 3dmark06 זה סתם? אתה אומר שזה לא משקף על המערכת...

בקיצור אני קצת מבולבל... בכל מקרה, העיקר שמשחקים עובדים כמו שצריך :D

פורסם

Black Diamond - עם המערכת שלי אני עושה 20K ... בהחלט תקבל ביצועים הרבה יותר טובים אם תעשה OC.

פורסם

Black Diamond - עם המערכת שלי אני עושה 20K ... בהחלט תקבל ביצועים הרבה יותר טובים אם תעשה OC.

איך אתה משווה כשלך יש פעמיים את העוצמה הגראפית שלו?

פורסם

:s07:

מה לעשות? עזבו אותי מאוברקלוק לעכשיו...

יש אנשים שמקבלים יותר ממני בסטוק עם כרטיס יותר חלש אפילו ואני לא יודע את הסיבה לכך...

פורסם

תעשה אוברקלוק.

זה כייף

זה טוב.

אם תראה לכל גולש כמעט יש אוברקלוק.

וזה כבר מזמן לא מילה גסה .

אתה יכול להגיע ל3.0 בקלות וזה ישפר משמעותית .

מה הטמפ של המעבד באמץ עם OCCT

זה יכולה להיות הבעיה ....

פורסם

מגיע למקסימום 67 אם אני לא טועה...

פורסם

שלום אנשים

מישהו כאן יודע כמה 8800GT 512MB אמור להוציא ב3DMARK06?

קניתי 8800GT 512MB של leadtek מיד שניה המוכר גם אמר לי שהוא בא עם אוברקלוק מהמפעל. הציון שאני מקבל ב3DMARK06 הוא 7037

האם זה נורמלי לדעתכם? או שיש עם הכרטיס בעיה כלשהי שאר המפרט הוא לוח IP35 PRO של ABIT מעבד E6550

4GB זיכרון 800MHZ של OCZ והכרטיס מסך שציינתי קודם, מערכת הפעלה XP32.

אשמח אם מישהו יעזור לי פה

תודה

פורסם

תאמין לי שגם אצלי התוצאה נמוכה ממה שכולם מקבלים, צריך להשחק עם ההגדרות כדיי להגיע לתוצאות יותר טובות אבל באמת שזה לא משקף כלום על המערכת שלך.

ועכשיו תורי שוב:

רגע לפני הכנסת לוח אם חדש, ביצעתי פעולה שאני קורא לה סחיטת מערכת, סחטתי את המעבד ואת כרטיס המסך לנקודה הגבוהה ביותר היציבה, P35DS3L הפתיע קצת:

3dmarksquized.png

מה שמגביל אותך זה המעבד... נסה להוריד מכפלה ולעלות לאותו דבר עלידי FSB... יכול להיות שהתוצאה תעלה.

פורסם

היי

זה הניקוד לאחר התקנת דרייבר 9.7

148839588.JPG

פורסם

יש לך צוואר בקבוק כמו שאתה כבר יודע... השיפורי ביצועים שהדרייברים מציגים לא יעזרו לך, כי מה שמגביל זה המעבד...

פורסם

יש לך צוואר בקבוק כמו שאתה כבר יודע... השיפורי ביצועים שהדרייברים מציגים לא יעזרו לך, כי מה שמגביל זה המעבד...

כן כן אני יודע, גם הזיכרון DDR1 מגביל מאוד, לאיזה מעבד AMD היתה ממליץ?

פורסם

59608698.jpg

לפי מה שאני יודע התוצאה דיי נמוכה.. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

מפרט בצד

פורסם

לא הייתי קורא לזה נמוך, זה דיי אופייני.

לי היה HD4850 של סאפיר ומעבד E7300 ששמתי אותו על 3.4GHZ התוצאה הייתה דיי דומה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים