עבור לתוכן

לא מצליח למצוא חנות שמוכרת CLIX2

Featured Replies

פורסם

למישהו יש מושג אם ניתן להשיג את הנגן CLIX2 של I-RIVER במקום כלשהו בארץ?

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא יודע?

פורסם

באג

פורסם

גם אני רציתי לקנות אותו ועשיתי קצת הרבה בירורים..

עצה שלי לך עלה ה - iAudio Cowon D2..

עולה קצת יותר אבל שווה פי אלף יותר..

מנסיון אני אומר לך יש לי אותו קניתי לפני שבוע !

פורסם
  • מחבר

בבאג ה CLIX2 אזל מהמלאי מזמן.

עצה שלי לך עלה ה - iAudio Cowon D2..

עולה קצת יותר אבל שווה פי אלף יותר..

מנסיון אני אומר לך יש לי אותו קניתי לפני שבוע !

אתה יכול לפרט יותר?

הרי מבחינת מראה, איכות תמונה והכי חשוב - איכות הסאונד, ה Clix2 עולה על D2. (לגבי איכות הסאונד שים לב לדירוג כאן)

אולי שני היתרונות היחידים שיש ל D2, זה התמיכה ברחבת זכרון ומסך המגע (לי זה לא אכפת, גם ככה עוד שלושה ארבעה חודשים אני הולך לקנות לעצמי אייפון).

פורסם

אני לא בטוח שהוא עולה עליו באיכות הסאונד בכל מקום יש דעות שונות..

בקשר לשאל הכל יותר טוב בוודאות - גודל מסך, מסך מגע, איכות תמונה (16 מיליון צבעים), אפשרות הרחבת זיכרון, ממשק נוח ותמיכה מלאה בעברית (אפילו בתפריט), עוצמה חזקה יותר של הסאונד (קיים מגבר פנימי ךאוזניות בנגן)..

ויש עוד הרבה תוספות שאני אפילו לא זוכר שאין בקליקס2..

שמע לי ה - D2 הרבה יותר משתלם, אני גם רציתי לקנות את הקליקס בהתחלה אבל הבנתי שהוא פחות עדיף.

אם תראה את שניהם במציאות אתה בכלל לא תחשוב פעמיים !!

ממליץ לך לקנות אותו מבאג הם היחידים שמייבאים אותו לארץ כל השאר קונים אותו מבאג..

מומלץ לך לקנות איתו גם נרתיק עור מקורי של Cowon כדי לשמור על הנגן (חשוב !!) במחיר 99 שקל.

בנוסף מומלץ לקנות מטען דרך השקע - מטעין פי 2 יותר מהר מאשר Usb וגם נייד יותר - 3.5 שעות בשקע לעומת 7 שעות בחיבור Usb.

זאת קנייה בטוחה סמוך עליי אחי !

פורסם
  • מחבר

אוקיי אחי שיכנעת אותי.

לגבי נרתיק העור, בזאפ המחיר הכי נמוך שמצאתי זה 129 ש"ח (ולא 99 כמו שאמרת). ואם כבר, אז למה עור ולא פלסטיק שקוף למשל?

פורסם

ה D2 ממש לא יותר טוב...

המשתמש הזה גם מפוקט אני חושב והוא סתם משגע שם אנשים לגבי ה D2 שלו...

ה CLIX עדיף עליו מהמון בחינות:

מסך

סאונד

ממשק

נוחות שימוש.

פורסם

לפי הביקורת הזאת לפחות

איכות הסאונד מאוד דומה.

http://www.anythingbutipod.com/archives/2007/08/iriver-clix2-review.php

Sound Quality

The sound quality of the clix2 is above average. With a decent set of phones like the V-Moda Vibes or the Mylar XBs, it was difficult to tell the difference between the clix2 and the iAudio 7. However, once I brought in some more audiophile-grade phones such the Atrio M5s and the Sennhieser HD650s, I found the highs falling apart and being a bit exaggerated. It could be fixed, though, with reasonable results with a tweak of the EQ.

The player does provide a 5 band EQ along with many presets. It also includes a sound enhancing technology called SRS WOW. I am not really a fan of SRS; it sounds unnatural and will only benefit lower end headphones. A touch of it here and there may be beneficial, but anything beyond a dab will leave your music sounding synthetic.

בציטוט אפשר להחליף את הI7 לD2 בגלל המעבד הסאונד הזהה.

אבל... יש לא מעט יתרונות לD2

סוללה (פי 2 יותר זמן)

חריץ הרחבה SCHC (שמתאים אפילו ל32GB)

תמיכה בFLAC וAPE

BBE

אבל הייתי ממליץ לסיים את הדיון של ההשוואה כי CLIX2 חסר במלאי בארץ.

פורסם

האמת לדעתי עדיף ה I7.

חוץ מכרטיס זכרון ומסך יותר גדול הוא עדיף בהכל: יותר נוח, יותר קטן, מסך יותר איכותי וכו'.

אבל לא נדבר על זה כאן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים