פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים האם יש Radeon HD 4850 2 GB בארץ?והאם יש אתר של חנות שמראה שיש לה? תודה לעוזרים
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים גם רוב הסיכוים שזה יהיה זיכרון באיכות ירודה מה שאומר שתקבל כרטיס חלש יותר מאשר גירסאת ה 512MB.
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים מחבר אני ביקשתי משהו ואנשים לא ענו לי על השאלה ועוד אומרים שלא משתלם ראיתי באיזה אתר כרטיס של פאוארקולר וזה עולה בדיוק כמו הרגיל רק אם 2 גיגה 249 דולר אז לשאלה שלי בבקשה לא להספים
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים מחבר למה? יחסית בארץ תמיד חייב לבוא משהו מחול ובנוגע ללינק הנה מצאתי את זה http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-4850-2-gb-gddr3-review/ המועדפים מפוצץ אצלי בגלל זה לקח יור מדיי למצוא את הלינק
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים סתם כרטיס מעאפן , מה התלהבת ממנו בכלל ?זה בדיוק האפקט שהחברות האלו רוצות ליצור עם הגרסאות המיוחדות האלה - אפקט ה "וואו !! 2 גיגה זכרון בכרטיס מסך !!.." הרי אתה יכול לראות בבירור שברוב המשחקים שהם בדקו שם גרסאת ה 512 עקפה אותו בביצועים.. למה ? כי אין ברוב המקרים שום חשיבות לנפח הזכרון שלו, הוא לא מנוצל בכלל בכל מקרה.לפי המחיר של הכרטיס שם - כ 250$ - אני יכול רק להניח שהמחיר שלו בארץ יהיה באזור המחיר של ה HD4870 אם לא גבוה יותר ממנו..אז שוב , כרטיס מיותר לחלוטין לעולם המחשבים..שחר
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים להספים? אתה זה שלא מקשיב.כמו שאמרנו לך, זיכרון 2GB בכרטיס מסך הוא גימיק!.הכרטיס לא ינצל אותו, ורוב הסיכוים שזה יהיה זיכרון מסוג ג' ככה שהכרטיס יהיה חלש יותר מכרטיס בעל 512MB.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.