פורסם 2003 ביוני 122 שנים שלום! יש לי דיסק קשיח וכעת קניתי דיסק קשיח נוסף העיניין אחרי שהתקנתי אותו עם החוטים המחשב לא מזהה אותו! איך אני עושה שהמחשה יזהה אותו? תודה מראש(אגב יש לי וינדווז XP)תודה
פורסם 2003 ביוני 122 שנים אם חיברת נכון את החוטיםתבדוק את הגימפורה H.D החדש אמור להיות Secondary Masterוה H.D הראשון אמור להיות Primary Masterאם עדיין לא מסתדר תוציא את הגמפר של ה H.Dהחדש ותבדוק אם הוא מזהה
פורסם 2003 ביוני 122 שנים מחבר החוטים שלו מותקנים לדי.וי.די והחוט השמן האפור מחובר ל2 הדיסקים הקשיחים.העיניין הוא שב"דיויייס מנג'ר "המחשב כן מזהה אותו אבל הבעיה שאני פותח את "המחשב שלי" אז הוא לא מזהה אותו!!!
פורסם 2003 ביוני 122 שנים קצת ישן אך הוא עונה על השאלה:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=33269;start=0
פורסם 2003 ביוני 122 שנים מחבר אני קצת לא מבין במושגים ושמות של חלקים אז אם תוכל לתאר לי איך נראה כל חלק שאני צריך להרכיב זה ממש יעזור! אגב המחשב כן מזהה אותו בדיווייס מנג'ר אבל לא מזהה אותו בחלון שאני פותח כאשר אני לוחץ על "המחשב שלי" אז כנראה זאת רק בעיה בהגדרה...אז איך פותרים אותה?
פורסם 2003 ביוני 122 שנים החוטים שלו מותקנים לדי.וי.די והחוט השמן האפור מחובר ל2 הדיסקים הקשיחים.העיניין הוא שב"דיויייס מנג'ר "המחשב כן מזהה אותו אבל הבעיה שאני פותח את "המחשב שלי" אז הוא לא מזהה אותו!!!לא כל כך הבנתי מההסבר שלךיש רק שתי אפשרויות1 - עם הדיסק הראשון2 - עם ה DVD /צורב/סידי (מחק המיותר)איך מחובר אצלך ?
פורסם 2003 ביוני 122 שנים מחבר הפלסטיק הלבן שמחובר אליו החוטים צהוב שחור ואדום מחובר ל"DVD" ודיסק הקשיח החדש ואילו כבל הIDE(הכבל האפור )מחובר גם לדיסק הקשיח הישן ווגם לחדש. אבל שוב נראה לי שזה בעיה בהגדרה כי ה"דיוייס מנג'ר"כן מזהה אותו אבל שאני פותח את החלון של "המחשב שלי" זה לא מפיע שם...ואגב שוב תודה על העזרה...אז מה עושים?
פורסם 2003 ביוני 122 שנים הפלסטיק הלבן זה חיבור החשמל והכבל האפור זה IDE (נתונים)תמיד תבדוק צבעים - אדום פונה לאדוםעכשיו תבדוק שהדיסק הראשי (הישן) מג'ומפר כ- master והדיסק המשני (החדש) מג'ומפר כ Slaveכל הפעולות כשהמחשב כבוי!
פורסם 2003 ביוני 122 שנים אתה צריך להוציא אותם ולבדוק את הג'מפרים בדרך כלל זה רשום על הצד של הדיסק בצמוד לג'מפריםתשנה את המיקום לפי איך שאמרתי לךתחבר הכל חזרה ותבדוק אדום לאדום (כבל חשמל צד אדום פונה לכבל נתונים צד אדום)
פורסם 2003 ביוני 122 שנים מחבר אוקי עשיתי מה שאמרת לי מבחינת החוטים וחיברתי בדיוק איך שאמרת אך שוב הבעיה נמשכת המחשב מזהה את הדיסק הקשיח ב"דיוייס מנג'ר" אבל לא מזהה אותו כשאני ותח את החלון של "המחשב שלי" מה עושים כדי להגדיר אותו או כדי שהוא יופיע?
פורסם 2003 ביוני 122 שנים בוא ונגדיר מחדשיש שני דיסקים, ישן (עם מערכת הפעלה) וחדששניהם מחוברים על אותו כבל נתונים (סרט אפור)בדיסק הישן הג'מפר עומד על masterבדיסק החדש הג'מפר עומד על slaveשניהם מחוברים לכבל חשמל + כבל נתונים כשהצבע האדום בשני החוטים פונה זה לזהעכשיו לאחר שוידאת זאת תיכנס לביוס של המחשבתבדוק שהמחשב מזהה לך את שני הדיסקים בשמות לפי ההגדרה שביצעת מאסטר וסלייב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.