עבור לתוכן

קצת עזרה עם SPDIF IN/OUT

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי את הלוח GIGABYTE GA-X48-DS5:

http://www.giga-byte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2766&ProductName=GA-X48-DS5

יש לו יציאות SPDIF OUT כאופטי וכ COAX מובנה על הלוח ועוד חיבור פנימי ל IN עם פאנל אחורי נוסף.

חיברתי לו כניסה אופטית שהייתה ברשותי מלוח אחר ( DFI LANPARTY SLI-DR) בסדר הבא מלמעלה למטה: אדום, לבן, ירוק.

תמונה של הקונקטור הזה מצורפת.

חיברתי בעזרת כבל אופטי (שתמונתו מצורפת) מממיר ה yes שהמודל שלו הוא 3100SV לכניסה שחיברתי.

בדקתי באפשרויות של הדרייבר איך אני יכל לשמוע את הכניסה הזו ועד לרגע זה לא ממש הצלחתי.

כמו כן ניסיתי לחבר את יציאת ה COAX של המחשב לטלויזיה(גם כן כניסת COAX) בעזרת כבל RCA וגם לא שמעתי כלום בטלויזיה.

יש הבדל בכבלים בין RCA ל COAX ?

תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

בנוגע לחיבור הרחבה, אני לא יכול לעזור הרבה מעבר ללהגיד לך שתבדוק בחוברת של הלוח את הצורה הנכונה של החיבור.

בנוגע לחיבור לטלוויזיה, אתה בטוח שיש לך כניסת COAX? לא ראיתי כמעט טלוויזיות עם כניסה כזו. במדיה וכן, סך הכל צריך להגדיר בכרטיס הקול שיוציא דיגיטלי, ובמידה ואתה בודק עם סראונד, גם בתוכנה ובקודק צריך להגדיר זאת.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

בטלויזיה יש COAX, החיבור הוא שחור.

בכרטיס הגדרתי לו שהיציאה הדיגיטלית תהיה ברירת המחדל שלו ואני באמת רואה במיקסר שהוא מראה סימנים שהוא מוציא משם אות.

אין בעיה שאני מחבר אותו עם כבל RCA רגיל?

פורסם

הכבל לא אמור להגביל אותך. יש לך אולי מכשיר אחר שאפשר לחבר במקום הטלוויזיה ולוודא תקינות של החיבור/הגדרות?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק.

לגבי הכניסה האופטית, אם אני עושה "לולאה" כלומר מוציא לדיגיטלי דרך האופטי כך שאני בטוח שיוצא משם משהו ומחבר למחשב דרך הכניסה

האופטית שלו אתה חושב שזה יעבוד ? :)

פורסם

זה יאפשר לך לבדוק את העניין. רק קח בחשבון שתצטרך לוודא שהוא אכן מקבל משהו מהאופטי, ולא סתם מנגן לך את מה שהוא מוציא.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים