עבור לתוכן

כבל קואקסלי לחיבור AUDIGY 2 לרסיבר

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר בעזרת כבל קואקסלי. יש לי AUDIGY 2 ZS.

מישהו יכול להמליץ לי על כבל? אני גם צריך שהוא יהיה ארוך (15 מ').

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

UP

פורסם

2ZS? בלי הפאנל? החיבור היחיד שיש לך הוא mini-pl לכן תצטרך מתאם, או כבל שיוכן לצורך שלך במיוחד.

בכל אופן, כל כבל סביר יעבוד בסדר לחלוטין במידה ומדובר על כבל שלא יגעו בו הרבה/לא יזוז הרבה. אם מדובר על כבל שיזוז כל הזמן אז עדיף משהו רציני קצת יותר בשביל האמינות. הצעתי היא שתכין לבד. שני מחברי RCA סבירים, 15מטר של RG58 או RG59, הכל מסתכם במשהו כמו 60 שקל לכל היותר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כן, יש מצב שזה מה שאני אעשה. תודה.

פורסם

שאלה: מה הכוונה ל"פאנל" ב 2ZS?

בן רסיבר קטנצ'יק כזה חיצוני עם כל מני חיבורים?

אם זה זה, הכרטיס הזה שווה משהו? כי יש אותו לחבר שלא משתמש בוא והוא אמר שהוא קנה אותו ב 1700 בזמנו..

פורסם
  • מחבר

תכלס זה כרטיס מעולה. הסיבה שאני רוצה לחבר אותו עכשיו דיגיטלית זה בגלל שהתקנתי VISTA ויש בעייה עם הדרייברים שעושים כל הזמן רעשים ברמקולים. אני מקווה שעם חיבור דיגיטלי זה לא יהיה.

פורסם

כרטיס מעולה זה בטוח לא. אל תיעלב, אבל גם לי היה אותו בעבר, והוא כרטיס שהוא פשוט ביזיון. בטח שבמחיר שלו. הבעיה היא שבזמנו לא היו ברירות.

בכל אופן, הפאנל הזה מרחיב את החיבורים. בלעדיו אין חיבור דיגיטלי נורמאלי, חובה להשתמש במתאם.

Anatoli.

פורסם

כרטיס מעולה זה בטוח לא. אל תיעלב, אבל גם לי היה אותו בעבר, והוא כרטיס שהוא פשוט ביזיון. בטח שבמחיר שלו. הבעיה היא שבזמנו לא היו ברירות.

בכל אופן, הפאנל הזה מרחיב את החיבורים. בלעדיו אין חיבור דיגיטלי נורמאלי, חובה להשתמש במתאם.

Anatoli.

אז זה כן מה שהתכוונתי אליו?

רסיבר קטנצ'יק מפלסטיק בצבע אפור?

לא להתקרב?

ומה אם אני מקבל אותו חינם , הוא שיפור משמעותי לכרטיס קול מובנה של היום?

פורסם

חינם הוא אחלה. גם ב-200 שקל הוא סבבה. יותר מזה אני לא יודע עד כמה כדאי, כי הוא לא יישמע טוב יותר מכרטיס קול שעולה חדש כ-300 שקלים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

לא כל כך קשור לנושא, אבל חבל לפתוח חדש. על איזה כרטיס קול שנועד למשחקים ללא צורך בפאנל חיצוני היית ממליץ כיום?

פורסם

משחקים נטו, אם מדובר על XP הייתי ממליץ על X-FI. אם מדובר על VISTA הייתי אומר שתלך על ה-ASUS XONAR. אם אתה רוצה משהו שיהיה איפשהו בינהם, אז ה-Prelude.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים