פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים היי בעיקרון אני עובד עם ie7 אבל מידי פעם נכנס לפיירפוקס וגולש דרכו . גירסאת הפיירפוקס היא 2 והפונטים בו הם שונים מהאקספלורר יש אפשרות לקבל את אותם פונטים כמו בדפדפן ברירת המחדל? יצאה גם פיירפוקס 3 האם שווה לעדכן? ועוד משהו הבנתי שעל מחשבי מאק אין אפשרוץ להפעיל את ה ietab אז איך אפשר לראות סרטונים דרך האתרים השונים צריך איזה שהוא תוסף? תודה.
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים א. איך אתה מריץ אקספלורר על מאק?ב. אפשר להעביר את הפונטים רק צריך לבדוק אילו פונטים בשימוש באקספלורר ואילו בפיירפוקסג. מאוד מומלץ לעבור לפירפוקס 3ד. לא יודע מה אפשר ומה אי אפשר על מחשבי מאק, אבל אמור ליהיות פלאש פלאגין שבעזרתו ניתן לראות סרטונים
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר אין לי מאק יש לי פי סי.איך אני בודק איזה פונטים לי ואיך אני מעביר אותם לפיירפוקס?יש גם גירסא אנגלית לפיירפוקס3 ? פשוט התרגלתי.תודה .
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים אם מדובר על פיירפוקס לחלונות אתה יכול ללכת ל tools->options->content ולשנות לאיזה פונטים שאתה רוצה.יש גם גרסה אנגלית אמריקאית או בריטית כאןאם לא תסביר על מה אתה עובד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.