פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים מחבר יכול להיות שאתה צודקקיבלתי לפני כמה שעות את המשחק Resistance: Fall of Manשהוא אגב, משחק חזק מאוד לאוהבי ה FPS והשליטה במשחק הרבה יותר טובה ונוחה מהשליטה בבטלפילד.נכנסתי למולטי ובסיבוב הראשון הגעתי למקום 3 עם 12 הריגות ו 18 מיתותלא יודע אם זה קשור להגדרות רגישות או כפתורים אבל מבחינתי זו עובדהקל לי הרבה יותר מאשר בטלפילד.הברירת מחדל בBF BC ממש גרוע לדעתי, אני אישית מוריד את הרגישות ב2 פסים וזה מעולה.
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים חבל.קורה לי הרבה שאני מתקדם עם ה L3 בהליכה ואז אני מתחיל לרוץ פתאום בלי שארצהובכלל היה לי הרבה יותר נוח אם ההתכופפות היתה באמצעות ה L2 כמו ברזידנסזה סופר נוח וזה האינסטינקט הראשוני שלי כגיימר עכבר+מקלדת :-Xטוב, יקח קצת זמן אבל בסוף נתרגל
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים מחבר וואי אני זוכר שבחודש הראשון שלי עם הPS לא יכלתי לנסוע בGTA מבלי לצפצף, כל הנסיעה אני מצפצף ואנשים בורחים LOL.איכשהו ההרגל ללחוץ על L3 נעלם מעצמו, נחמד (:.
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים שים לב באיזה מחיר אנשים מצליחים למכור את ה FragFxhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=200242541417&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=010וזה עוד משומש-Usedכנראה שהחוסר במלאי/הפסקת הייצור הפכה אותו למבוקש במיוחד
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים מחבר מחיר כזה? אני מוותר על התענוג, במיוחד עם איכות בניה סוג ז', כאחד שחייב שאיכות הבנייה של הציוד ההיקפי שלו תהיה גבוהה מאוד, אני אוותר על זה בכל מחיר.
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים כן זה גם מראה שמשום מה האנשים נורא רוצים [נואשים?] את המוצר :-\זה כל כך נורא לשחק עם השלט הרגיל? :-X
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים לא יודע עד כמה זה לא נוח לאנשים.זה די משתנה ממשחק למשחק על פי הנסיון הקצר שלי.היום שיחקתי איזה שעתיים במשחק רשת (כבר ציינתי-Resistance: Fall of Man )והרגשתי עם הגיימפד מאוד טוב, מדוייק ויציב מה שגרם לי מאוד להנות למרות שמדובר במולטי יחסית מהיר עם אלמנטים של UT לפחות בדאף-מאץ'.רוב הסירטונים וההמלצות שראיתי ברשת על המוצר הזה היו התבססו על משחק אחד בלבד והוא COD4עכשיו, קח במשחק מפה כמו SHIPMENT ותנסה לשחק אותה עם גיימפד.זה לא הכי נוח שבעולם .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.