עבור לתוכן

הקמת cluster עזרה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב

חישפתי ומצאתי משהו בשם grid

זה יותר טוב מאשכול??

מישהו מכיר תוכנה בשביל גריד

תודה

פורסם

זה שאתה זורק מילים באוויר לא עושה אותך יותר חכם. אי אפשר לעשות את מה שאתה רוצה (כי לא אמרת בדיוק מה אתה רוצה). אי אפשר לקחת 2 מחשבים ולהפוך אותם בתוכנה לאחד.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה ליצור קבוצה של מחשבים שמחוברים ביחד ויוצרים מחשב אחד

אני רוצה לנסות את זה

אני יודע שאני לא יכול לגרום למשחק או לתוכנה לעבוד יותר מהר

בבקשה תעזרו לי

פורסם

מה זה יוצרים מחשב אחד.. מה אתה רוצה שהם יעשו בדיוק ?

פורסם
  • מחבר

אני רוצה בסהכ להרגיש את התחושה איך עובד מחשב על??

(חלום ילדות שיהיה לי שרת כמו גוגל בבית חחח )

פורסם

בשביל זה תצטרך להקים במינימום תשתית סיבים אופטיים לחיבוריות בין המחשבים ואולי איזה ארון NAS קטן. עניין פעוט של כמה עשרות אלפי דולר. וזה עוד לפני התוכנה.

לחילופין תריץ SETI@HOME ותרגיש שתרמת משהו לאנושות.

פורסם
  • מחבר

חחח אני יודע

אותי מעניין רק התוכנה

אולי אתה מכיר??

ואגב מה ההבדל בין אשכול חלוקת עומס לגריד ??

תודה

פורסם

אשכול הוא בד"כ קבוצה של מחשבים זהים שנמצאים בסמיכות.

פורסם
  • מחבר

אה הבנתי בערך

אשכול מחשבים זהו קבוצת של מחשבים שנמצאים סמוכים זה לזה מחוברים ברשת פנימית

וגריד זה בין מחשבים מכל העולם שמתחברים דרך האינרנט

אז מפה אני מסיק שאני צריך אשכול מחשבים ??

נכון??

פורסם

אני מצטרף לשאלה, אני צריך מערכת מבוססת לינוקס אבל, יש לי צרכים מסוימים לשרת, ואני באמת צריך אותו.

אני יכול בקלות למצוא אפשרות לרשת את המחשבים, סביר להניח שאקנה ROUTER איכותי של CISCO. אני בונה על רשת של 3-5 מחשבים, לא יותר.

אני רוצה שהם לא יהיו מחשב אחד, כי לדעתי זה בלתי אפשרי? אבל אני צריך שהם יתמכו בממשק עבד-שליט. מחשב אחד שולט ומחלק עבודות, כבר ראיתי דבר כזה פעם, אבל לא לאפליקציות רשת. ככה הוא מוריד את העמוס ומחלק את הקלינטים למסופים שונים.

תודה אם מישהו יכול לעזור.

פורסם

למשהו מאוד בסיסי כל עוד אין יותר מידי התנגשויות מול האפליקציה(ויש API מאוד נרחב שמאפשר לבנות סקריפטים בשביל להשתמש באפליקציות "סטנדרטיות" לחישובים מבוזרים כמו קומפוננטות של Mathlab וקלט משותף למשל), יש לך את Microsoft 2003 server computing cluster שעובד יפה מאוד out of the box, יש גם את הHFC שמבוסס על התשתית של 2008 סרבר אבל מעבר לדשדוש בסיסי אין לי נסיון איתו במערכות פרודקשיון.

http://technet.microsoft.com/en-us/ccs/default.aspx

מבחינת פתרון אפליקטיבי לתוכנה מסויימת יש את Boinc הFramework הפופולארי ביותר כיום לgrid computing הוא פותח באונב' ברקלי והוא open source לחלוטין.

http://boinc.berkeley.edu/

שוב פעם שלא יהיו אי הבנות, זה לא אומר שתוכלו להריץ סוליטר על 20 מחשבים בו זמנית, אלא הם פתרונות שנותנים את התשתית, האפליקציה וסביבת הproduction צריכות להבנות מראש לעיבוד מבוזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים