עבור לתוכן

מחר בבוקר אני מתייצב לצו ראשון ואבד לי טופס הצו ראשון + הטופס הרפואי

Featured Replies

פורסם

וואלה? סבבה! :)

טוב אז מקווה שעזרתי לבחור ששאל את השאלה.

ביי חבר'ה לילה טוב!

פורסם

וואלה וואלה

גם אני אנסה להרדם לי

<וואי חבר'ה אני פורש הביתה אני נרדם->מגיע הביתה ולא נרדם>

חיחי

פותח הת'רד סע בלי דאגות,צבא זה שכונה יקבלו אותך בלי בעיה

פורסם

סע.. מקסימום לא יקבלו אותך, עקצת יום בצפר תלך לים או לטייל או משהו.. :silly:

עריכה:

אהה בעצם אתם בחופש גדול... :kopfpatsch:

אז לא משנה.. לך ואז תלך לטייל בלי קשר..

(דפקו אותך צו ראשון בחופש הגדול :lol:)

פורסם

בקשר לאישור רפואי אין לך מה לדאוג. יבקשו ממך לשלוח בפקס. אני אגב עד היום לא שלחתי בפקס, מה שבטוח זה לא פגע לי בנתונים האישיים :) אני במיונים לקורס טיס ככה שזה לא פוגע בכלום תהיה רגוע.

לדעתי אם איבדת את הצו עצמו אין לך מה לעשות שם. ישלחו לך אחד חדש. יש לך 3 צוים עד שמגיע הצו האחרון (צו אדום) שמאיים עליך שאם לא תגיע ייקראו למשטרה.

לכן, תתקשר בבוקר בשעה 8 ללשכת גיוס. תספר להם את המקרה, שנעלם לך הצו (הכלב אכל\נפל לשירותים וכו') . הם יגידו לך אם להגיע בכל זאת או לחכות לצו הבא. רק שתדע, רוב האנשים מגיעים ב12-11 אז תיקח את הזמן. חוץ מזה לא משנה מתי תגיע מבחינתם. פשוט מאוד ככל שתקדים כך תקדים לצאת וההיפך. אני הגעתי ב7 וחצי. יצאתי ב12 וחצי. תגיע ב11-12 תצא ב16-17 אחה"צ.

לסיכום כל שאתה צריך זה להרים אליהם טלפון והם יישמחו לעזור לך. אני מאמין שהם יישלחו לך את זה במייל שתדפיס\פקס.

פורסם

עדיף שלא תלך, תתקשר ותבקש זימון מחדש, או שפשוט ישלחו לך חדש.

שאני הגעתי ללשכה לקחו ממני את הטופס ואת הת.ז להתאמה ובדיקה.

וגם יש שם את הקוד לקיוס מידע באתר.

אז בקיצור עדיף לך לא ללכת ולחכות שישלחו לך חדש, או להתקשר ולבקש חדש, וגם יהיה בזבוז זמן ללכת בלי בדיקת עיניים\שתן אם לא עשית עדין, כי זה סתם טרטור להסתובב עם השתן שלך בכל הלשכה =\

פורסם

אני רק מקווה שתסתכל פה שוב לפני שאתה יוצא לשם. שכחתי לומר לך.

לא חשוב באיזה ראש אתה מגיע כעת לצבא (ג'ובניק קרבי משתמט וכו') בבדיקות הפסיכוטכניות תהיה טוב, תיקח אותן ברצינות. וכך גם בראיון האישי, תראה מוטיבציה תראה רצינות. רצון לשרת את המדינה. כך ייקבעו לך נתוני פתיחה גבוהים שאם תרצה להגיע למקומות ספציפיים תוכל להגיע אליהם. אל תקל ראשך בדבר, אלו הולכות להיות 3 שנים משמעותיות בחייך. עדיף לך להיות בתפקיד איכותי לצד אנשים איכותיים.

פורסם

לי גם יש צו ראשון ב14/8/2008 ורציתי לדעת אם בגלל זה שרק השנה אני עולה ליא' אז אני צריך לדחות את הצו גיוס ראשון או שלגשת כרגיל בלשכת גיוס?

פורסם

אתה גדול לגילך. אתה תתגייס מיד לאחר סיום לימודיך. אלא אם כן תעבור מיונים.

אני מקווה שקראת את ההודעה הקודמת שלי. קח את העניין ברצינות, ושלא תעיז לעשות "אנטר אנטר" תנסה הכי טוב שתוכל, משם כולם מתחילים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים