פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים היירכשתי נייד לפני שבועיים של יצרן GIGABITE בשבוע ה 1 הוא קפא 3 פעמים + פעמיים מסך כחולהוצאתי את אחד מכרטיסי הזכרון שבו והוא עבד תקין עד היום.היום קפא פעמיים + מסך כחול BAD_POOL_HEADERהחזרתי את הכרטיס שהוצא בשבוע שעבר והתקנתי שתי תוכנות CFU + SPEEDFUN - העליתי נתונים שהן הנפיקוhttp://uploaded.fresh.co.il/2008/08/02/48464874.jpgחשוב - ב SPEED FUN כבר ראיתי 53-54 מעלות על המעבדים .נא עזרתכם לפני שאני זורק להם את המחשב בחזרה ומבקש החזר כסף.
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים אחי אני לא מבין למה בכלל אתה מתעסק עם הזכרונות וכאלה יש לך אחריות והם עלולים בכלל לא לכבד לך אותה כאשר אתה פותח את המחשב לבד..!אל תנסה לחפש פה פתרונות נסה להתקין את מע' ההפעלה מחדש אולי הבעיייה בכלל היא בה..!אם לא ממש אחריות..!יש לי מחשב כזה הרבה זמן ולעוד הרבה פה אצלך זו סתם בעייה נקודתית אל תקבל עליו רושם מוטעה..!מקווה שיסתדר לך...!
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר תודה !בעניין האחריות אני אתמודד עם מור לוי - המעבדה של ג'יגהבייטאת אותו CD של מערכת הפעלה התקנתי על השולחני לפי כמה חודשים ולא היתה בעיה.יכול להיות שזה ה XP , אם בשולחני הוא תקין ?האם המעבדה יכולה לעשות בעיות בגלל מערכת הפעלה לא חוקית?
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים אני חושב שכן הם יכולים לעשות בעייה עם מע' לא חוקית..!אבל שהייתי שם לא ייחסו לזה בכלל חשיבות הייתי ממש בזמן שהחליפו לי כונןDVD ולא התייחסו בכלל לרשיון שמודבק לי..כן יכול להיות שיש בעייה ב XP לי זה קרה שהוא לא התקין קובץ אחד שעשה לי ממש בעיות ומנע ממני להתקין דרייברים במחשב (כמובן במחשב אחר ומזמן)..!תנסה את זה ואחרי זה תשלול הכל ותלך לממש אחריות..!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.