עבור לתוכן

PS3 חדש, שלטים וכו'

Featured Replies

פורסם

אהלן, אז בשעה טובה קיבלתי את הPS3 שלי. 80GB (לא שילמתי מכס לכל המעוניינים). מכיוון שהנושא חדש לי, יש לי כמה שאלות :

1. האם יש הבדל ניכר בשימוש כבל HDMI לבננות הרגילות?

2. הבנתי שהשלט שקיבלתי הוא לא "איכותי". איזה עוד סוג של שלטים יש? וגם, האם יש דרך לשחק עם שלטי PS2 ?

3. האם יש דרך שאוכל לשחק משחקי PS2 על הסוני 3?

ו..זהו לבינתיים. :hi:

פורסם

1-אם אתה מתכוון לקומפוזיט אז כן אבדל ענק

זה בהנחה שאתה מחבר לטלוויזיה איכותית

הקומפוזיט מוציא רזולוציה נמוכה

2-יש דול שוק 3 שכולל רטט

לא יודע בקשר לשלטי PS2

3-השאלה הגדולה איזה 80 גיגה יש לך

יש כאלו שכן תומכים ויש כאלו שלא

רק תזכור שיש הגנה אזורית בכל מקרה(במשחקי PS2 -לא PS3 ) ככה שהמשחקים צריכים להיות מאותו האזור

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה.

אשמח לתשובה גם לגבי התאמת שלטי PS2 לPS3

הוספה : איזה שנאי אני צריך לקנות כדי לחבר את הכבל לחשמל (3 פינים)? וכמה הוא עולה בדר"כ?

פורסם

היו כמה דיווחים שלPS3 יש ספק אוניברסלי

כמו במחשבים

אם זה נכון אתה צריך רק מתאם פשוט בהנחה שאתה קונה גרסה של ארצות הברית

פורסם

1) לקבל צהוב + אדום + לבן - הבדל שמיים וארץ!

כמו ההבדל בין PS2 לPS3 בערך.

2) איכותי מאוד , אבל בלי רטט.

אפשר לשחק עם שלטי PS2 עם מתאם לUSB.

3) כן , לכל ה80 גיגה כרגע יש תמיכה אחורה (אהם קרירין!) קח בחשבון שתצתרך משחקי PS2 אמריקאים ולא אירופאים (מה שנמכר בארץ)

ליביו

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה המפורטת.

עוד משהו קטן, הייתי בACE והם אמרו שהם לא מוכרים "מתאם אוניברסלי" בגלל שזה לא חוקי ואם משהו קורה אז שלא ייפנו אליהם בלה בלה בלה בלה...

האם הדבר יכול להמצא רק בחנויות חשמל קטנות או שאפשר לנסות גם במחסני חשמל, אופיס דיפוט וכו'?

פורסם

אתה לא צריך מתאם מתח, ה PS3 יודע לעבוד היטב בכל מדינה ללא צורך במתאמי זרם. חבר והתחל להינות.

פורסם
  • מחבר

אין לי איך לחבר את הכבל, הוא לא מתחבר לשקע הרגיל, אלא לשקעים שמשתמשים בהם בארה"ב. יכול להיות שאני טועה, בכל אופן זה תקע עם 3 פינים מלבניים.

פורסם

הכוונה היתה פרק כבל מהמסך מחשב או מקומקום חשמלי וחבר.

ליביו

פורסם
3) כן , לכל ה80 גיגה כרגע יש תמיכה אחורה (אהם קרירין!) קח בחשבון שתצתרך משחקי PS2 אמריקאים ולא אירופאים (מה שנמכר בארץ)

ליביו

חשבתי שיצא כבר ה80 גיגה שמחליף את ה40 גיגה

אם לא יצא אז בקרוב לא לכולם תהייה אפשרות כזאת

פורסם

בספטמבר יוצא ה 80 שמחליף את ה 40.

לגבי הכבל, או שקנה כבל חלופי עם תקע מתאים (מה שהישראלים מכנים "כבל קומקום") או שקנה מתאם ב 5-10 שח מ 2 פין ל 3 פין.

פורסם

יש לשים לב שאם קונים מתאם - הוא לא באמת מ2 פינים ל3 פינים , אלא מתאם עם הארקה (תשים לב שבתקע "2 פינים" יש חלק תחתון של מתכת של הארקה והוא הכרחי).

בכ"א - המתאמים האלו באיכות לא משהו , קנה כבל וזהו.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים