פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים יש לי קובץ MKV ואני לא מצליח לראות אותו במזרים המדיה שלי... איך אני יכול להמיר אותו..? בלי לפגוע באיכות ובלי לפגוע בסאונד...?
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים מחבר אחי, קח את זה לפורום תוכנה. יוכלו לעזור לך יותר טוב.איך מעבירים את זה ..?
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים לא יכול לעזור לך בהמרהאבל אני יכול לעזור לך לצפות בקובץ,תוריד את CCCPhttp://www.cccp-project.netקודק קליל שיאפשר לך צפייה ב MKV, תעשה לסרט: פתיחה באמצעות > מדיה פלייאר קלאסיק. אחרי שהתקנת את הקודק
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים הוא דיבר על מזרים מדיה לא מחשב.תצתרך לברר למה (LEMA) בקובץ אין תמיכה במזרים מדיה. המזרים שלך אולי תומך בMKV ? אולי יש עידכון גירסה.הורד את MEDIAINFO ותברר בדיוק ממה מורכב הקובץ, תבדוק מי הוא המרכיב שלא תואם למכשיר שלך.יכול להיות גם קובץ בעייתי, במקרה כזה הכי פשוט למצוא מקור אחר.
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים איך מעבירים את זה ..?תבקש מאחד המנהלים של הפורום,או שתשנה את הכותרת של הדיון הזה ל"מנהלים בבקשה לנעול" ותפתח דיון חדש בפורום תוכנה.אתה יכול גם לנסות להוריד VLC PLAYER, אני מנגן איתו דברים מאז ומעולם. יש גם ZOOM PLAYER שאתה יכול להשתמש בו. אם זה לא עוזר, אני לא יודע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.