עבור לתוכן

מחפש LCD 24-26 (לא TN) | עד 3.7K | למשחקים כבדים וסרטים | full HD.

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מחפש המלצות למסך מחשב LCD 24-26 אינץ' איכותי, עד מחיר של 3700 ש"ח , ושהפאנל אינו TN .

השימושים העיקריים למסך יהיו משחקים כבדים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה .

הכרחי שהמסך יתמוך בFULL HD .

במידה ויש מסך מחשב (שהוא לא בעצם מסך טלויזיה שתומך בחיבור למחשב,אלא מסך מחשב :lol:) LCD 26 שעומד בכל הדרישות פרט למחיר ניתן יהיה לחרוג במחיר עד ל4,000 ש"ח.

תודה רבה. :xyxthumbs:

פורסם

זו בעיה להמליץ לך על מסך מתאים בתקציב. שני המסכים שזמינים ה-Dell 2408WFP ו-Samsung 245T הם מסכים טובים משמעותית מ-24" TN לסרטים, אולם הם התגלו כבחירה לא הכי מבטיחה למשחקים מהירים מאוד. אם אתה נעול על 24" לך על ה-BenQ G2400W ותתפשר על איכות התמונה בתמורה לביצועים אופטימליים במשחקים מהירים.

אם תרצה במסך רחב בעל פאנל S-PVAאשר גם טוב בסרטי HD 720p וגם הרבה פחות פרובלמטי למשחקים מהירים, אני לא רואה עוד מתחרה ל-Eizo S2231W.

פורסם
  • מחבר

מהי עלות מסך שדווקא כן תמליץ עליו - למרות חריגה מהתקציב (אך לא מוגזמת מידי ).

פורסם

4500 ש"ח נשמע לך סביר? אפשר לנסות בעלות זו את ה-NEC 2470WNX.

אבל הוא יהיה מיטבי במשחקים מהירים רק אם תשחק כל הזמן ברזולוציה הטבעית שלו. בעת ירידה לנמוכות יותר המעבד, שמבצע את האינטרפולציה בדגם הזה, מגדיל את השהיית התמונה. הוא גם נותן תמונה מאוזנת יחסית לכל המסכים הנ"ל בצבעים בזכות מכלול צבעים sRGB סטנדרטי שמתאים לאינטרנט וסרטים.

פורסם
  • מחבר

4500 ש"ח נשמע לך סביר? אפשר לנסות בעלות זו את ה-NEC 2470WNX.

אבל הוא יהיה מיטבי במשחקים מהירים רק אם תשחק כל הזמן ברזולוציה הטבעית שלו. בעת ירידה לנמוכות יותר המעבד, שמבצע את האינטרפולציה בדגם הזה, מגדיל את השהיית התמונה. הוא גם נותן תמונה מאוזנת יחסית לכל המסכים הנ"ל בצבעים בזכות מכלול צבעים sRGB סטנדרטי שמתאים לאינטרנט וסרטים.

4500 ש"ח נשמע סביר, והרזולוציה הטבעית שלו היא 1920X1200 ?

ולאילו שימושים יורדים ברזולוציה ? (אני כרגע לא מצליח לחשוב על דוגמאות).

ועוד שאלה ברשותך - מה משמעות "המעבד מבצע את האינטרפולצייה" ?

פורסם

כן, הנק מציג רזולוציה של 1920X1200.

יורדים לרזולוציות נמוכות, במידה שהכרטיס מסך כבר לא מתמודד עם הדרישות של משחקים חדשים ברזולוציה הטבעית.

היות ובמסכי LCD יש מספר קבוע של פיקסלים נפרדים, הם מצטיינים בהצגת רזולוציה אחת המקסימלית שהיא הטבעית. דרך אינטרפולציה מתאפשר למסכים אלו להציג רזולוציות נמוכות יותר, הנמתחות על פני הרזולוציה הטבעית. זה יוצר לעיתים טישטוש אשר יכול להפריע בשימושי טקסט. במשחקים לא כל כך שמים לב לזה, היות וכאשר המנגנונים האלקטרוניים מבצעים את המתיחה, הם גם משפרים את החדות בעזרת חישובי אלגוריתמים. טיב החדות משתנה מדגם לדגם. במקרה של ה-NEC יש הפרעות מכך שמוסיפות פיגורי פריימים.

אם זו לא בעיה בשבילך לשדרג מדי תקופה כרטיס מסך הולם, ה-NEC זהו המסך בשבילך.

פורסם

באופן כללי תמיד עדיף להשתמש במסכי 24 ומעלה ברזולציה טבעית (בעצם בכל מסך), ככה רואים הכי טוב

העניין הוא שיש מעבדי אינטרפולציה, שהם דואגים שגם ברזולציות נמוכות יראה לא רע.

הבעיה שהם מאיטים משמעותית את זמן הצגת התמונה, יש אנשים שזה מפריע להם יותר ויש שפחות.

הNEC שהמליצו לך הוא אחד מן המסכים הטובים ביותר שיש, מסך שקיבל ציונים מעולים בחול וללא ספק השקעה לטווח ארוך.

אם תצליח להשיג אותו ב4-4.5 אז סבבה.

לא תתחרט :)

פורסם

אני ממליץ על DELL 240X בין אם זה 7 או 8.

יש לי אותו מזה שנה ושיחקתי עליו בכל מה שזז בין עם משחקים ישנים כמו UT 1999 (משחק מאוד איטי ;D) על הפנטיום 3 הקודם שהיה לי עם VOODOO 5.

ובין אם UT III על המפרט הנוכחי ואני יכול להגיד שאין שום תזוזות,ריצודים,האטה,מריחות \הנפצה אחרת.

המסך הזה מושלם - למחירו.

פורסם

ומה אתה אומר על העניין הזה? למשחקים מהירים מאוד אפילו המפרט בפוסט הנ"ל לא הועיל להתמודד עם הבעיה של המסך - פיגורי פריימים. קשה מאוד לנחש נכונה את הרגישות של השואלים להשיית תמונה. הנק לא עובר Input Lag של 33ms ברזולוציה הטבעית ולכן אני ממליץ ללכת עליו. זה קרוב מאוד להשיית תמונה הממוצעת 34ms של ה-2407WFP-HC. ה-2408WFP זול אבל אופן הפעולה של מנגנוני האלקטרוניקה שלו כבר לא זהה לקודמיו.

אני גם מרוצה מ- Dell 2407WFP שברשותי, ו-Dell חברה מוערכת בעיניי על הישגי העבר שלה. לצערי היא לא מצליחה לשחזר את ההצלחות שלה, ככל הנראה מסיבות שלא תלויות בה בגלל יצרן הפאנלים.

פורסם

שמע קודם כל אני רוצה לראות ביקורות שאחת אחרי השנייה כולן מתלוננות על השינוי הדרסטי הזה ועל ה INPUT LAG .

דבר שני שיקנה 2407 דווקא וזהו.

פורסם

DELL קצת ירדו בביצועים מבחינת זמני תגובה וכו' בדגמים אחרונים

אבל

שיפרו הרבה דברים כמו ניגודיות, חיבורים, אינטרפולציה טובה יותר, עבודה עם PS3 וכו' טובה יותר וכו'.

לדעתי, כן שווה לבדוק אותם.

סה"כ אנשים שקנו ולא רק קראו ביקורות, לרוב לא שמים לב לזה, ומאוד מתרשמים לטובה מאיכות המסך.

והם גם לא יקרים יחסית (מסכי PVA וכו' בכל זאת, זה לא TN)

פורסם

שמע קודם כל אני רוצה לראות ביקורות שאחת אחרי השנייה כולן מתלוננות על השינוי הדרסטי הזה ועל ה INPUT LAG .

דבר שני שיקנה 2407 דווקא וזהו.

בבקשה:

http://www.behardware.com/html/news/cat22/page1.html

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_2408wfp.htm

ואגב, ה-Dell 2407WFP-HC כבר לא מיוצר מזמן. רבות מהחנויות, שעדיין מפרסמות הצעות מחיר עליו, אמרו אין להן אותו. אם אתה יודע באופן ודאי לאיזו חנות יש את הדגם הזה, תמסור לפותח הדיון במסר אישי את הפרטים עליה.

dddd01, אני מציע ללכת לבדוק את ה-2408WFP בתצוגה עם משחק מהיר מאוד ולנסות את המסך ביישומים עם כמות גדולה של לחצנים בסרגלי כלים ברזולוציה הטבעית כדי לבדוק האם קיימת רגישות להשהיית תמונה. זו צרכנות חכמה עם מסך בעייתי כזה. נראה לי שב-notebookclub יש להם אותו בתצוגה. תתקשר ותבדוק איתם.

פורסם

אני ממשיך לטעון שה input lag זה קשקוש ,זניח ואתה לא תרגיש אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים