פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים אתמול בדקתי מחירים של לוחות אם בארה"ב - פחות מחצי בארץ.\אם אני קונה בחול אם יקרה משהו - האם היבואן יעניק לי שירות ? מה לגבי ביטוח בארץ?
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר המשלוח כלול אך לא המעמ.אם יש לי ביטוח לציוד מחשוב בבית - זה לא מספיק טוב?
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים אפשר קישורים בבקשה לכמה חנויות מחשבים מחו"ל שעושות משלוחים לארץ?סליחה על ההתפרצות..
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים המשלוח כלול אך לא המעמ.אם יש לי ביטוח לציוד מחשוב בבית - זה לא מספיק טוב?תלוי, האם הביטוח מכסה תקלות או רק גניבה.
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים יש דברים שאין הרבה באיבייכמו למשל בלוק רדיאטור ומשאבה לקירור מים מצאתי מוצרים בודדים באיביי
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים המשלוח כלול אך לא המעמ.אם יש לי ביטוח לציוד מחשוב בבית - זה לא מספיק טוב?ביטוח מחברות ביטוח לא תופס. הן יכולות לבטח נגד תאונות , גניבות ודברים דומים.החסכון שלך לא במקומו, לא שווה לחסוך 100 או 200 שקלים על לוח אם ללא אחריות ושרות נורמליים.תקלה אחת ותשלם כפליים ממה שחסכת. חוץ מזה אם חורשים את הארץ דרך האינטרנט אפשר להשיג בארץ מוצרים במחירים יותר זולים מאילו שמפורסמים ב- ZAP .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.