עבור לתוכן

ארטיפקטים - בטוח נובע מחימום יתר?

Featured Replies

פורסם

גם לי יש בעיה דומה עם כרטיס 1900XT. אצלי פשוט הצטבר המון אבק על הכרטיס וביציאה של ההיטסינק ולא שמתי לב, הפעלתי 3DMARK אחרי המהרה והכרטיס קרס.

מאז מופיעים לי ארטיפקטים במשחקים, נקודות כמו שתיארת כמו פיקסלים שרופים (אפילו החלפתי מסך 32 אינץ' בטעות בגלל זה כי חשבתי שהפיקסלים באמת שרופים)

וכמובן הכרטיס קורס במשחקים כבדים. :\

אין מה לעשות הכרטיס הלך כנראה. תממש אחריות/תקנה חדש. :-\

פורסם

אין את הדגמים של הספקים שציינת ב-KSP, וגם המחירים שם של הכרטיסים די יקרים אני חושב (650 ל-9600GT של ג'יגה בייט וה-9800GT היחיד שהם מציעים של ג'יגה בייט עולה 950).

למה אתה נעול על KSP?

תנסה להוציא מהם החזר במזומן, הם מכרו לך מוצר תקול וחייבים או להביא לך מוצר באותה רמה (מה שלא יקרה כי כבר מזמן לא מייצרים אותם) או יותר טוב.

מה שגם כנראה לא יקרה, כידוע זה KSP.

תקנה בחנות אחרת כמו SKYPC, שלאחרונה הרבה יותר זולה מ KSP ו IVORY ברוב המוצרים.

פורסם
  • מחבר

למה אתה נעול על KSP?

תנסה להוציא מהם החזר במזומן, הם מכרו לך מוצר תקול וחייבים או להביא לך מוצר באותה רמה (מה שלא יקרה כי כבר מזמן לא מייצרים אותם) או יותר טוב.

מה שגם כנראה לא יקרה, כידוע זה KSP.

תקנה בחנות אחרת כמו SKYPC, שלאחרונה הרבה יותר זולה מ KSP ו IVORY ברוב המוצרים.

איך אני אוכיח להם שהמוצר פגום? סביר להניח שהם מכירים את הבעיה הזאת של הכרטיס, אבל הם בטח ימרחו אותי עם איזה סיפור ויגידו שאני אצטרך לשלם מחיר מלא על כרטיס חדש כי אין אחריות. :(

בכל מקרה אתם אומרים שהמעבד PD 930 3.0 GHZ יחזיק 9800GT בלי צוואר בקבוק? וחייב להוסיף עוד 3 ג'יגה RAM? בסטיקים של כמה? ובאיזה מהירות?

פורסם

אז אל תקנה מהם, ב SKYPC זה הרבה יותר זול.

המעבד די יגביל את הכרטיס, עדיף שתיקח 9600GT עם מעבד E4600\500

אתה לא צריך להוסיף 3GB.

מספיק שיהייה לך 2GB .

אז תקנה שני סטיקים של 1GB במהירות 667.

אם יש לך על הלוח 4 חריצי זכרון, שים אותם בנוסף לנוכחיים, שיהיו לך 3GB

אם יש לך רק שני חריצים, תחליף את ה 512 1GB...

פורסם
  • מחבר

אז אל תקנה מהם, ב SKYPC זה הרבה יותר זול.

המעבד די יגביל את הכרטיס, עדיף שתיקח 9600GT עם מעבד E4600\500

אתה לא צריך להוסיף 3GB.

מספיק שיהייה לך 2GB .

אז תקנה שני סטיקים של 1GB במהירות 667.

אם יש לך על הלוח 4 חריצי זכרון, שים אותם בנוסף לנוכחיים, שיהיו לך 3GB

אם יש לך רק שני חריצים, תחליף את ה 512 1GB...

טוב זה כבר הפך לשדרוג שלם, ספק וזכרונות עוד איכשהו בסדר, אבל גם מעבד עכשיו להחליף? the crazy boy אמר שהמעבד יכול להחזיק 9600GT.

חוצמזה הלוח אם שלי מתאים ל- C2D בכלל?? אינ לא מחליף גם לוח עכשיו.

אז כל אחד אומר לי משהו אחר אני כבר מבולבל לגמרי. אני חייב להחליף ספק?

קצת סדר. בוא נגיד שיש לי 1000 שקל להוציא SKYPC, מה אני קונה איתם? (בלי להתחשב בזיכוי שאני אולי אקבל מ-KSP)

פורסם

איך אני אוכיח להם שהמוצר פגום? סביר להניח שהם מכירים את הבעיה הזאת של הכרטיס, אבל הם בטח ימרחו אותי עם איזה סיפור ויגידו שאני אצטרך לשלם מחיר מלא על כרטיס חדש כי אין אחריות. :(

בכל מקרה אתם אומרים שהמעבד PD 930 3.0 GHZ יחזיק 9800GT בלי צוואר בקבוק? וחייב להוסיף עוד 3 ג'יגה RAM? בסטיקים של כמה? ובאיזה מהירות?

הD930 יגביל את הכרטיס...

לא צריך להוסיף 3 גיגה זיכרון פשוט שטויות.... אם יש לך גיגה זיכרון תוסיף עוד גיגה... תדאג לכך שבסוף ההוספה יהיה לך מספר זוגי של זכרונות

פורסם
  • מחבר

אוקיי

ד"א שכחתי להגיד, תודה לכולם על העזרה אתם אחלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים