עבור לתוכן

עזרה | מחפש נגן MP3/4 לקנייה בחו"ל(בין 150-200 $)

Featured Replies

פורסם

שלום כולם!

אני נוסע לקנדה וחשבתי לקנות נגן.

הסתכלתי קצת וראיתי שבארץ ב500-600 שקל אפשר לקנות COWON I7 או D2, ואני יודע שזה בערך המחיר שעולה iPod בחו"ל.

מה יותר טוב??

פורסם

לפי מה שהבנתי שסיבה העיקרית והכי הגיונית לקנות אייפוד הוא שיש אייפוד עם 160 GB (מה שלא נראה לי קיים בנגנים אחרים)

ספר לנו מה הם השימושים העיקרים שלך כי I7 וD2 מפורסמים בעיקר על איכות המוסיקה שלהם.

ותכלס אייפוד מוכר בעיקר לפי העיצוב שלו וה"מגניבות" והרושם שהוא עושה.

גם תגיד מה הנפח שמתאים לך?

והאם הגודל הפיזי של הנגן חשוב לך?

פורסם

אני די בטוח שהוא התכוון לאייפוד נאנו, אייפוד קלאסיק עם 160GB עולה 1100 ש"ח בחו"ל..

I7 ו D2 לוקחים את האייפוד מכל הבחינות.

מה עדיף ביניהם זו כבר בחירה שלך.

אני יכול להגיד לך את הדברים האלה:

יש להם בדיוק את אותו מעבד סאונד.

ל D2 יש מסך יותר גדול, אבל הרבה פחות איכותי.

ל D2 יש מסך מגע, ל I7 יש פאד שליטה(מזכיר מחשב נייד)

פורסם
ל D2 יש מסך יותר גדול, אבל הרבה פחות איכותי.

שאתה אומר הרבה פחות איכותי אתה מתכוון למסך בהשוואה לאייפוד או איכות מוסיקה (לא נראה לי הגיוני) או מסך בהשוואה לI7 (לא יתכן אני מאמין)?

רק להזכיר את העובדה שלD2 יש חריץ הרחבה שיכול לתמוך אפילו ב32 GB SDHC וזו הסיבה העיקרית שאני לקחתי את הD2 עם 4 GB

פורסם
  • מחבר

אני צריך בעיקר נגן למוזיקה, לא נראה לי שאני אקנה כרטיס זיכרון נוסף, כי אוסף המוזיקה שלי לא עובר את ה-10GB(בינתיים).

לא הבנתי איך לD2 יכול להיות מסך פחות איכותי... אם יש לו מסך גדול אז אמורים לראות עליו קליפים/סרטים, אז מה עוזר מסך גדול-לא-איכותי?

אה כן, עדיף שיהיו לו חיי סוללה ארוכים ושיהיו לו סוללות נפרדות או אפשרות לטעון אותו מתקע 220V סטנדרטי(בטיול אי אפשר להיות צמוד למחשב כדי לטעון), וגם יכולת הקלטה נומלית תתקבל בשמחה.

נ.ב-ככל שיותר קטן יותר טוב ואני אקנה או 4GB או 8GB, כי זה נראה לי מה שבתקציב.

נ.ב 2-אבא שלי אומר שאולי יותר שווה לקנות בארץ(מבחינת האחריות), הייתי בבאג ושם ה-I7 עולה 500 ל-4GB ו 650 ל-8.

עצות?

פורסם

לא יודע למה הוא פחות איכותי, הוא פשוט ככה..

לשני הנגנים כאן יש סוללה חזקה ביותר, ל D2 52 שעות מוצהרות ול I7 60 שעות מוצהרות.

לגבי ההטענה: פשוט תקנה מטען שמתחבר לקיר..

בתקציב אתה יכול לקנות I7 עם 16GB, נכנס בול.. כמובן שבלי אוזניות.

חבל לקנות נגן כזה בלי להוסיף אוזניות, זה יהיה בזבוז כסף.

אם זה התקציב הסופי, עדיף לך או לרדת בנפח או לרדת לנגן פשוט יותר ולהוסיף אוזניות.

אם אתה יכול לחסוך עוד לקנות אוזניות בעתיד, קח את ה I7 ותתחיל לחסוך.

אם לא, קח MEIZU M6 עם 8GB ותוסיף לו אוזניות כמו SHURE E2C

פורסם
  • מחבר

אני אקנה או 4GB או 8GB

נראה לי אני אקח את הI7 עם ה-8G.

תודה לכל מי שעזר!!

עכשיו בעיה חדשה-אוזניות

אני יודע שהאוזניות שנותנים עם הנגן לא מנצלות אותו לגמרי. שמעתי שיש את ה-CREATIVE EP630 שהן לא רעות.

נגיד שהתקציב לאוזניות זה 150 ש"ח. מה יש?

פורסם

EP630 בתקציב הזה יהיו מושלמות.

בערך באותה רמה, אבל אני יותר אוהב, יש JBL REFERENCE 220 שעולות 200 אבל אם אתה לחוץ בתקציב לא שוות את ההשקעה, ורמה מעליהן יש כבר SHURE E2C שהרבה יותר טובות.

פורסם

שאלה:

לגבי shure יש את הSCL2 שמחליף את E2C אז ריציתי לדעת למה אתה ממליץ על הדגם הישן יותר

מאשר את החדש?

תודה

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה !!

פורסם

שאלה:

לגבי shure יש את הSCL2 שמחליף את E2C אז ריציתי לדעת למה אתה ממליץ על הדגם הישן יותר

מאשר את החדש?

תודה

סה"כ בגלל הרגל...

הייתי רגיל לקרוא לה E2C, ועוד לא התרגלתי לשם החדש.

כעיקרון אין בו ממש שיפורים בסאונד, אבל כנראה שהם החליפו את הכבל במשהו פחות מתבלה..

אם אתה מתכנן לקחת אחת מהן קח את החדשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים