פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים תראו, לפני שבועיים וחצי קניתי מחשב חדש עם 4850 CFשני הכרטיסים על הפנים, רותחים,מרצדים לי חבל על הזמן, ארטיפקטים....עכשיו, אני בטוח שמשהו בכרטיסים לא בסדר כנראה הגיעו אליי פגומיםהייתי בחנות לפני יומיים הראנו למוכר ת'ריצודים במקרה במשחק FS 2004 שזאת לא הייתה דוגמה טובהעל המקום הוא החליף ובדקנו אם הוא מרצד בעוד כמה כרטיסים כמו 9600GTועם כולם המשחק ריצד..אני מתכנן ללכת אליו שבוע הבא עם כמה משחקים כבדים להראות לו את הריצודים המטורפים האלה אני כבר לא יכול ככה שילמתי 2000 שקל על 2 כרטיסים בשביל מה? :'( פשוט מבאס...מה הייתם עושים במקומי? הולכים לחנות עם כמה משחקים כבדים ומראים לו מול הפנים שהכרטיסים מרצדים?הוא יהיה חייב להחליף לי את שני הכרטיסים אם הוא יראה שבהרבה משחקים הכרטיסים האלה עושים לי בעיות לא?הא ושכחתי... זה לא בעית דרייברים, היו לי את כל הדרייברים 8.5, 8.6, 8.7 כלום לא עזרובעיות חום אני לא חושב שזה... במאמץ שניהם מגיעים ל80 + גג 84 מעלות
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר תגביר קצת את המאווררים,ולך עליו שוב. יש לך אופציה אחרת?אני לא מצליח להגביר...ואני לא חושב שזה בעית חום, שמתי היום מאורר מול הכרטיסים וזה לא עזר
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים לא הבנתי דבר אחד.הלכת עליו, הראת לו שיש בעיה בכרטיס,הוא החליף לך כרטיס, וגם בכרטיס החדש יש בעיה?
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר לא הבנתי דבר אחד.הלכת עליו, הראת לו שיש בעיה בכרטיס,הוא החליף לך כרטיס, וגם בכרטיס החדש יש בעיה?לא לאהלכתי אליו, הראתי לו איך הוא מרצד בFS 2004הוא אמר... יודע מה... בוא נחליף כרטיסים נראה אם זה מרצדהוא שם 9600 GT וזה גם ריצד אותו דברוזה משגע אותי... לחבר שלי יש 6600GT ולא מרצד לולא החלפתי את הכרטיסים אני עדיין עם הכרטיסים שקניתי מההתחלהזאת לא הייתה דוגמה טובה להראות לו את הריצוד בFS 2004 :'( :'( :'(
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר כן עדיין יש את הבעיה שאני משתמש בכרטיס אחד.והמפרט שלי הוא:ספק של SeaSonic 800W מודולרי או 700W אני לא זוכרמארז CM 690זכרונות G SKILL CL 4מעבד E8400לוח אם GigaByte x48 DS 5הארד דיסק של סמסונג 640 גיג'ה
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים תבדוק טמפרטורות של כל הציוד וגם תבדוק אם אתה מחליף מכבל VGA ל DVI או להפך אם זה משפיע.
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר תבדוק טמפרטורות של כל הציוד וגם תבדוק אם אתה מחליף מכבל VGA ל DVI או להפך אם זה משפיע.אממ בדקתי באוורסט אתמול וכמו שאני זוכר נכון הטמפרטורות בסדר גמור.. מתחת ל50 כל הציוד אם אני לא טועהרק הכרטיסים 80+החיבור הוא דרך DVI מה... זה משנה VGA או DVI?
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים יכול להיות שיש לך בעיה בלוח אם תבדוק תחבר את הכרטיסים ללוח אם אחרותבדוק אם אתה מוציא כרטיס אחד זה עדיין הכרטיס חם...
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר אני אנסה, תודהעוד תגובות בבקשה, אני לא יודע מה לעשות כבר.. אני מפחד שאם אני אחליף כרטיסים עדיין יראו אותו דבר :'(
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים אני לא מבין איך הגעת למסקנה שזה בעיה בכרטיסים אם אתה בעצמך אומר שבדקתם עם כרטיסים אחרים וגם שם יש את אותה תופעה..המסקנה שהייתם אמורים להסיק מכך היא שכנראה יש בעיה ברכיב אחר במערכת שלך ולא בכרטיסים (או שזה רק אני רואה את זה ככה?)לגבי הטמפ' שלהם - 80+ זה לא חם בשבילהם.. זה הטמפ' עבודה של הכרטיסים האלה .. זה תקין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.