עבור לתוכן

המלצה למסך עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי!

אני צריך המלצה למסך עד 1500 ש"ח, השיקולים המרכזיים הם גודל ועיצוב - מאוד חשוב לי שיהיה לו פיווט, מאוד חשוב לי שלא יהיה לו עיצוב מאסיבי (מאוד אהבתי את העיצובים של DELL אבל לא ראיתי משהוא שווה בתקציב הזה...)

ראיתי למשל את ה2253BW של סמסונג אבל אני לא סגור אם יש לו פיווט או לא.

כרגע יש לי 930B של סמסונג ישן ובאמת אין לי דרישות יותר גבוההות ממה שיש לי כרגע (מבחינת צבעים\זמן תגובה וכ"ו..) (אני מחליף אותו רק בגלל שהוא מראה סימני גסיסה) ככה שביצועים לא צריכים להיות שיקול.

תודה!

פורסם

ל-2253BW אין פיבוט. ל-2243BW, גם הוא של סמסונג, יש פיבוט.

פורסם
  • מחבר

בפיבוט אני בעצם יכול להעביר אותו למצב של LANDSCAPE לקריאה של טקסט, נכון?

מה לגבי מסכים אחרים? אין משהוא יותר טוב בסכום הנ"ל?

פורסם

אם אתה מוכן לשקול וויתור על הפיווט תחשוב על ASUS MW221C

כאשר אני בבית של ההורים בסופ"ש אני עובד עם 930B ובמהלך השבוע אני עם ה221C...

מסך מצויין.

אתה לא תאמין אפילו עד כמה הוא טוב יותר... אבל שוב... אין פיווט (חוצמה... פיווט עם 22... ישבר לך הצוואר...)

אני אישית כאשר הסתכלתי על הצ'ימי התאכזבתי...תמונה לא ברורה... צבעים גרועים... ותמונה זוהרת בצורה מוזרה...

פורסם
  • מחבר

ה-h222 של Chimei נחמד מאד, וכולל שלל יציאות.

אגב, אם אתה אוהב את דל יש לך את ה-2208 שעולה משהו כמו 1,500.

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=688916

או בהתפשרות קלה:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=502783

האמת שבידיוק עם הדלים הללו אנחנו עובדים במשרד - חיפשתי אותם ולא מצאתי חשבתי שהם ישנים מידי..., אני מאוד אוהב את העיצוב שלהם - אבל אני רואה שהנתונים שלהם הרבה יותר נמוכים משל הסמסונגים משמל, יש בזה אמת?

בקשר לאסוס, נותן לי קצת הרגשה דבילית לקנות מסך של אסוס - תקנו אותי אם אני טועה, אבל הם לא מייצרים פנלים משלהם, זה כמו לקנות מסך מדבקה במחיר מופרז, לא?

פורסם

עצם העובדה ש-ASUS לא מייצרת פאנלים לא הופך אותה ליצרן מדבקה. לאלקטרוניקה שמסביב לפאנל יש הרבה מאוד השפעה על איכות המסך. יש מעט יצרניות פאנלים (Samsung, LG/Philips, AOU, CMV), וזה לא הופך את יצרניות המסכים שרוכשות מהן את הפאנלים ליצרניות מדבקה.

אני חושב שאתה נותן יותר מדי חשיבות לעיצוב של המסך, זה ממש לא פרמטר שצריך להוות שיקול ברכישה חשובה שכזו.

פורסם

גם אני חושב שעיצוב המסך לא כ"כ חשוב וגם ה pivot לדעתי לא כל כך משנה,

לכן נראה לי ש2253BW ו MW221C הם המסכים שצריך לקחת, חברות טובות ומסכים מומלצים.

איזה אחד יותר טוב אני לא יודע, ככה שצריך לברר את העיניין.

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שהמסך ישמש כמעט ורק לקריאת טקסטים ותכנות - לקריאת טקסטים חשוב לי הפיבוט כדי להכניס כמה שיותר טקסט לעמוד, ולתכנות חשוב לי מסך רחב להכנסה של כמה שיותר חלונות למסך.

עד היום השתמשתי ב930B שמבחינת ביצועים אפילו בסרטים סיפק אותי לחלוטין - אני לא חושב שהיום אני אמצע מסך שנופל ממנו באיכות (בכל זאת מסך בין 4 שנים).

ככה שלחלוטין הפרמטרים שנשארים הם העיצוב והפיווט.

הדל קצת מדאיג אותי, בעיקר בגלל שאני רואה שאין עליו אחריות מסודרת.

הפיליפס קטן מאוד ביחס לסמסונג.

אני חושב שאני אלך על הסמסונג, לא?

פורסם

אם איפשר להפגין קצת חוסר ידע בעליל...

אז מזה פיבוט?

פורסם

הם מתכונים ל pivot סיבוב המסך ב 90 מעלות...

פורסם

אם איפשר הסבר קצת יותר מפורט מה הכוונה כאלו ברגע שמסובבים את המסך הזה ביחס לעין ב90 מעלות האיכות כמעט לא משתנה?

פורסם

אם אפשר לשאול שמסובבים את המסך ב 90 מעלות אז יש כפתור לכיוון המסך?

כך שהתצוגה תיהיה אנכית?או שיש למסך חיישן תנועה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים