עבור לתוכן

8800GTX מתחמם...

Featured Replies

פורסם

אז ככה, הכרטיס הוא 8800GTX החלפתי לו קירור לDUO ORB למרות שהמעלות לא השתנו מי יודע מה ( 50 בערך במנוחה ו70 במאמץ).

היום פתחתי את המחשב ובגלל השעמום החלטתי לעשות קצת סדר במארז, פירקתי את הקירור של הכ.מסך והחלפתי מישכה טרמית בחדשה, יש לי של קולר מאסטר במזרק כזה.. עכשיו גם עשיתי מוד קטן ומהצד הוספתי 3 מאוורים של 80מ''מ מחוברים ביחד כך שיצא מן פלטה אחת ארוכה של 3 מאווררים וחיברתי את הכל מהצד כך שיזרוק אוויר על הכרטיס מסך, בפועל יצא שזה זורק אוויר גם על הכ.קול :P

עכשיו פתחתי את הריבה טיונר ובדקתי מעלות וזה הראה לי שבמנוחה יש לי 46 מעלות אבל במאמץ זה 87!! כמעט 90 מעלות!! יכול להיות?

אין לי מזגן והמחשב עומד ליד החלון והוא פתוח, אני מאמין שיש לי 25 מעלות בחדר אם ככה, (+\- מספר מעלות) אז זה יכול להיות הגיוני?

פורסם

כנראה שהרעת את מצב הסירקולציה במארז. יש מצב לתמונה?

פורסם
  • מחבר

בטח יש מצב, רק שזה מפלא אבל אפשר להבין מה עשיתי שם...

בעצם אפשר להגיד שיצרתי מסדרון ש-3שת המאווררים זורקים אוויר קר למארז (מארז P180 פתוח) והקירור של הGTX שגם לו יש 2 מאווררים של 80 מ''מ זורקים את האוויר על הכרטיס.

[attachment deleted by admin]

פורסם

חח זה נראה כמו מנוע של רכב.

יש סיכוי שכמה מאווררים "רבים" אחד עם השני על זריקת האוויר, ושהאוויר החם היוצא מהכרטיס נדחף פנימה במקום שיצא?

פורסם

שמת 3 מאווררים שדוחפים אוויר שמתנגד לאוויר שיוצא מהמאווררים של הDUO ORB ... יצרת מערבולת במקום ליצור זרימת אוויר תקינה.

אם תשים את המאווררים שלך מול הGTX אז תראה הבדל.

פורסם
  • מחבר

הכוונה לשים אותם מקידמת הכרטיס? זאות אומרת אבל אז אני יצטרך לפרק את כל המערך שבניתי ;D

או שלא הבנתי... תסיבר איפה "מול".

פורסם

לדעתי אם אתה משאיר את הדלת צד פתוחה וממש רוצה לשמור על הפלטה הזאת שלך - תהפוך את 3 המאווררים כך שבמקום לדחוף אוויר על הכרטיס

הם ימשכו את האוויר החם החוצה, אחרת פשוט תעיף אותם משם. יש לך 2 מאווררים על ה-duo orb לא מספיק ?

פורסם

^

עצה מעולה, רק שאני מציע משהו טיפה אחר:

את המאוורר שקרוב יותר לקדמתי המארז בהנחה שהוא לא בדיוק מול ה Duo orb, שים שיכניס אוויר.

את ה 2 האחרים, שים שיוציאו אוויר.

זה אמור להכניס אוויר קר לסביבת הכרטיס, ושני המאוווררים שמוציאים ימשכו את האוויר הקר שנכנס ומתחמם מיד, אתה אמור לראות שיפור יפה.

קשה לראות בתמונה בגלל הזוית איך בדיוק הוא ממוקם, אבל אם הוא טיפה קדימה יותר מה DUO, זה אופטימלי.

אם הקדמי מול ה DUO, פשוט שים את כולם שיוציאו אוויר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים