עבור לתוכן

מתאם הספק חשמלי לXBOX360

Featured Replies

פורסם

שלום,

ביצעתי חיפוש באינטרנט וגם בפורום ולא מצאתי תשובה ברורה בעניין ואני די מבולבל מהמושגים, אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר.

לאחרונה התחדשתי בXBOX360 מארה"ב וקניתי גם מתאם חשמלי שממיר מ220 וולט ל110 וולט.

למתאם יש שני אופציות : HIGH וLOW שכל אחד מהם תומך בהספקים שונים.

הLOW תומך ב - 0 עד 25 וואט.

והHIGH תומך ב25 עד 1825 וואט.

(הכל רשום על המתאם עצמו).

הייתי באיזו חנות בשביל לעדכן לו את הFIRMWARE והוא שאל אותי אם יש לי ספק,

אז אמרתי לו שיש לי מתאם והוא אמר שזה לא יספיק ושצריך לקנות מתאם שיתמוך ב500 וואט.

עכשיו, משהו לא ברור לי...

אם יש מתאם בקיר שממיר בין 220 וולט ל110 וולט למה לעזאזל מעניין אותי ההספק החשמלי?!?!?!?

לצורך העניין זה בדיוק כמו שאמריקאי מחבר לחשמל את הקונסולה שלו...

ועוד משהו על הספק של MICROSOFT רשום שהוא מקבל כinput מהחשמל בין 100 ל130 וולט

ומוציא 175 וואט אז מה הקשר ל300 וואט או 500 (שעל זה מדברים בארץ)?

בקיצור כמו שהבנתם אני מבולבל.. אשמח לעזרה

תודה מראש וסליחה על ההודעה החופרת והארוכה.

פורסם

אני אעשה לך את זה בצורה הכי פשוטה , אם הממיר מתח מ110 ל220 שלך לא נראה ושוקל כמו בלטה אלא כמו מתאם בעובי 5 ס"מ לשקע - הוא לא מספיק טוב.

צריך להעביר את הזרם מ220V (מה שיש בקיר) ל110V (מה שהספק כח של הXBOX אמור לקבל)

ההספק של הספק כח (200 ומשהו ואט - W או 175 בXBOX) חשובים כי רוב הממירי מתח לא מספיק חזקים בשביל הספק כזה (בא נגיד שאחד שימיר 1825W יראה כמו גנרטור קטן בערך כן ?) והסיבה שממליצים 300-500W לממיר מתח היא שהם לא ממש עובדים ב100% יעילות וBETTER BE SAFE THEN SORRY.

אם תחבר את הקונסולה ללא ממיר מתח מספיק טוב או ללא בכלל - או שתשרוף את הספק / ממיר במקרה הטוב או את המכשיר במקרה הרע.

אם הממיר שלך הוא צעצוע קטן שעלה פחות מ100 ש"ח - אל תשתמש בו!

זה אולי מספיק למטענים לפלאפון בערך , אבל ממש לא לXBOX.

ליביו

פורסם
  • מחבר

תודה על תשובתך.

אשמח אם תוכל לפרט קצת יותר.. פשוט, הכלל אצבע הזה של לפי הגודל של המתאם

פשוט לא מספק אותי.

עדיין לא ברור לי משהו שהוא די בסיסי.. הממיר כל תפקידו מתחיל ונגמר בלשנות את המתח החשמלי

מי שאחראי לספק את ההספק החשמלי לXBOX זה הספק שקיבלתי עם הBOX ,

אז למה אני צריך ספק שימיר מתחים ויעביר הספק ומתח לספק של הXBOX שיעביר את המתח המתאים לXBOX...? ???

כנראה שאני עדיין מפספס משהו פה..

פורסם

הממיר אמנם צריך להמיר את המתח , אבל הוא צריך לעמוד גם בהספק שהספק "מושך"

הוא לא רק מעביר בין סוג תקע כזה לכזה.

פעולת ההמרה תלויה בהספק (W) שנדרש.

יש?

בקשר לכלל אצבע שלי , נכון , הוא לא מדויק , אבל הוא נועד לפלטר כל מיני ממירי מתח סינים שכתוב עליהם שהם עושים ניסים ונפלאות.

בגדול , מבין המכרים שלי - אחד קנה ממיר מתח של 300W שנשרף , והוא והשני קנו שניהם ממירים של 500W שמחזיקים עד היום.

עוד אופציה שקיימת זה פשוט להביא ספק אירופאי של 220V ולסגור עניין.

ליביו

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון לספק במקום זה שקיבלתי מארה"ב?

מאיפה ניתן להשיג ספק כזה?

כל מקום שחיפשתי מוכרים רק מתאם מתח ..

פורסם

מחזק את כלל האצבע של ליביו.

מתאם קטן בגודל = הספק נמוך . מתאם גדול בגודלו = הספק גבוה.

הנה הצעה בשבילך.

לך לחנות חשמל, תבקש מהם ממיר מתח מ 220V ל 110V בהספק של 500W (זה בערך מה שאתה צריך כדי להיות בטוח שהXBOX שלך לא ישרף), ותסתכל על הגודל שלו. אם מה שאתה קנית הוא בערך שווה בגודל למה שהמוכר הראה לך, אולי זה יתאים אם לא, לך על מה שהמוכר אמר.

לי יש ממיר של 1000W (אל תשאלו כמה הוא עלה) הוא כמעט בגודל של ה PS3 שלי. וסוחב עליו רסיבר של 500W ואת הPS3 שלי.

אגב ליביו, מניסיונך, באמת אפשר לחבר ישירות את הPS3 שהבאתי מארה"ב ל 220V ?

פורסם

לי אישית אין ניסיון - יש לי PS3 ישראלי מישפאר.

אבל, יותר מחבר פורום אחד מאשר את העניין (כמו המון פורומים מחו"ל) שהספק הוא זהה ואוניברסלי.

ליביו

פורסם
  • מחבר

לא מקורי (כדי לשאול אנשים עם ניסיון איך הוא):

http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=429

ליביו

אשמח אם אנשים שקנו את הספק הזה ייתנו חוות דעת עליו..

אם הוא נשרף?

מה האמינות של המתח שלו?

איזו חברה ייצרה אותו?

פורסם

אני רוצה להצטרף לדיון גם כדי לא לפתוח דיון חדש על אותו נושא וגם כי נראה לי שעוד אנשים יעזרו במידע שאני מחפש כולל פותח הדיון:

חיפשתי באינטרנט וראיתי שרק 2 חנויות (בערך) מוכרות ממירי מתח שמתאימים למכשיר מארה"ב (X360) במחיר גבוה.

אז השאלות שלי הן :

האם אפשר להשיג את הממירים גם בחנויות חשמל פיזיות (או הוםסנטר וכאלו) והאם אתם קניתם /מכירים מישהו שקנה ומה המחיר לעומת המחיר בחנויות באינטרנט ?

האם שווה בכלל להשקיע קצת יותר ולקנות ספק כח מקורי או לא מקורי בשביל המכשיר?

פורסם
  • מחבר

לגבי השאלה הראשונה:

לפי מה שקראתי וראיתי אפשר לקנות בכל חנות חשמל העיקר שהמתאם אכן רציני ומעביר באמת 500W.

לגבי השאלה השנייה : גם אני מחכה לתשובה (:

פורסם

אם כתבו פה שהספק כוח של ה-XBOX צריך 500W אז השנאי הזה בהחלט לא יספיק, אתה צריך אחד של מעל 500W.

פורסם

לי אישית אין ניסיון - יש לי PS3 ישראלי מישפאר.

אבל, יותר מחבר פורום אחד מאשר את העניין (כמו המון פורומים מחו"ל) שהספק הוא זהה ואוניברסלי.

ליביו

מחזק את דברייך

קבלתי PS3 גרסת שמונים מארצות הברית והחלפתי את הכבל שלו בכבל של מחשב וחברתי ישירות לרשת החשמל.

הכל עובד סבבה.

יש לך פה ספק שמתאים במיוחד לאקס בוקס ב 329 שקל

http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=203

פורסם

מחזק את כלל האצבע של ליביו.

מתאם קטן בגודל = הספק נמוך . מתאם גדול בגודלו = הספק גבוה.

הנה הצעה בשבילך.

לך לחנות חשמל, תבקש מהם ממיר מתח מ 220V ל 110V בהספק של 500W (זה בערך מה שאתה צריך כדי להיות בטוח שהXBOX שלך לא ישרף), ותסתכל על הגודל שלו. אם מה שאתה קנית הוא בערך שווה בגודל למה שהמוכר הראה לך, אולי זה יתאים אם לא, לך על מה שהמוכר אמר.

לי יש ממיר של 1000W (אל תשאלו כמה הוא עלה) הוא כמעט בגודל של ה PS3 שלי. וסוחב עליו רסיבר של 500W ואת הPS3 שלי.

אגב ליביו, מניסיונך, באמת אפשר לחבר ישירות את הPS3 שהבאתי מארה"ב ל 220V ?

מנסיוני, אפשר.

הPS3 שלי הגיע היישר מNYC אלי, חיברתי אחד מאלפי הכבלי קומקום שיש לי והתחלתי לשחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים