עבור לתוכן

התאמת דרייבר

Featured Replies

פורסם

היי

רציתי לדעת איזה דרייבר פועל הכי טוב לכרטיס שלי (יתאים מכול הבחינות ויעבוד בלי בעיות)

הכרטיס: x1950pro .

פורסם
  • מחבר

מישהו בכול זאת?

פורסם

מממ .. הדרייברים האחרונים ?

אין יותר מדי (אין בכלל) הבדלים בביצועים בין גרסאות דרייברים לכרטיס שיצא לפני שנתיים.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח?

כי יש לי תחושה שהדרייברים החדשים (8.7 ו8.6 עשו לכרטיס בעיות- כגון אני חושד שה vpu recover הופעל בעקבות בעיות עם הדרייברים) האם זה כך?

אני עדיין נואש מה vpu בפעם האחרונה שהוא הופעל זה היה ב hitman3 וזה משחק ממש ליל לכרטיס הזה אז איך יכול להיות שהוא התחמם? דרך אגב הכרטיס שלי בא עם קירור משופר שהוא: Zalman VF700-Alcu fansink. מה לעשות נמאס לי, הכרטיס עוד לא בן שנה. דרך אגב ראיתי שממליצים לבטל את ה vpu אבל מה זה ייתן, אף פעם לא קיבלתי תשובה לזה.

אולי להחליף ככרטיס? לעבור ל nvidia, ?

אני עדיין במסגרת האחריות אצל חנות Tms.

נ.ב אולי אם אני אעשה OC הכרטיס יהיה חזק יותר וייעמוד כנראה במשחקים כבדיםפ טוב יותר וכך פחות יתחמם? (הוא קרס לי רוב הזמן ב COD4 לעיתים קרובות ואף לעיתים רחוקות).

פורסם

כמה דברים -

גרסאות חדשות של ATI זה תמיד דבר שכדאי לקחת בעירבון מוגבל, יותר מדי בעיות.

VPU אפשר ומומלץ ברוב המקרים לבטל, הוא ייחסוך ממך את היציאה הפתאומית ממשחקים (רצוי שתנטר את הטמפ' בכל מקרה).

כרטיס מסך שקורס במשחקים הוא לא כרטיס יציב, OC לא מייצב כרטיסים, להיפך. כדאי לבדוק למה הכרטיס קורס באמצע המשחק - דרייברים, טמפ', לבדוק משחק אחר.

פורסם
  • מחבר

רגע

אם אם אני מבטל את ה VPU הוא בכלל לא ייצא מהמשחק וימשיך לעבוד כרגיל?

ואיך אני יודע שזאת בעייה בדרייברים, מד טמפרטורה אין לי בכרטיס.

לגבי המד טמפרטורה, ב ATI TOOL לא ראיתי גרף של הטמפרטורה, אז משם הסקתי שאין לו, האם זה נכון?

הכרטיס הוא Gigabyte x1950pro.

פורסם

מה לגבי Everest ? מוצאת חיישן ? HWmonitor ?

פורסם
  • מחבר

לא לא מצאתי,

אז אתה אומר לבטל את ה vpu ואז המשחק לא ייתקע וימשיך לעבוד למרות שנגיד ויש מצב והליבה חמה מאוד?

פורסם

נכון.

בגלל זה רצוי שיהיה לך חיישן, גם אם חיצוני על הכרטיס, למרות שאני לא מאמין שתגיע למצב שהכרטיס יישרף או ייפגם בצורה נוראית עם הקירור הנוכחי.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים