פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר אוקי החזרתי את המחשב למצב הקודם וב services.msc אני לא מוצא תקובץ העלתי תמונה של ה services.msc תגיד לי אם אתה רואה תקובץ[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים די אתה לא אמיתי.. אתה רוצה להגיד לי שההודעה הזאתי מופיעה שוב?! :lol: :lol: כלל ראשון במחשבים, אם זה עובד - לא נוגעים..
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים די אתה לא אמיתי.. אתה רוצה להגיד לי שההודעה הזאתי מופיעה שוב?! :lol: :lol: כלל ראשון במחשבים, אם זה עובד - לא נוגעים.. כלל שני: כל המוסיף גורע!
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר עכשיו אני יודע שזה לא וירוס אז אין לי בעיה למצוא פיתרון יותר טוב משיחזור
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים כלל שני: כל המוסיף גורע! אני אזכור את זה אוקי החזרתי את המחשב למצב הקודם וב services.msc אני לא מוצא תקובץ העלתי תמונה של ה services.msc תגיד לי אם אתה רואה תקובץ אי אפשר לראות אותו שם. זה רק התיאור של התהליכים, הוא אמור להופיע במאפיינים של אחד מהם במקום הזה: קיצור עזוב שטויות, תחזיר כמו שהיה מקודם
פורסם 2008 באוגוסט 317 שנים shai11 קיבלת אזהרה על ספאם.מדובר באזהרה השנייה שלך כאשר בשלישית תטופל ע"פ החלטת צוות הפורום.
פורסם 2008 בנובמבר 2317 שנים תקשיב:תשה חיפוש בד'כ במחשבך צרכים להיות 5 קבצים בשם זהתחפש אחד תעשה העתק לתיקיה ששם הוא לא מוצא אותה ותדביק שםוהכל יסתדרמקווה שעזרתיתהנה..אגב בחיפוש תסמן שיחפש בתיקיות וקבצים מוסתרים כיון שזה קובץ מערכתנ.ב - אם תרצה אני יעלה לך קובץ כזה לאיזה שרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.