פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים לא ממליץ בכלל לעשות את זה זה קובץ מאוד חיוני למערכת ההפעלה במקרה של מחיקה קיים סיכוי גבוהה שמערכת ההפעלה לא תפעל שוב עידכנת את הSPYBOT לפני שסרקת? תעשה חיפוש לwiniogon.exe.. את winlogon.exe הwindows לא יתן לו למחוק גם אם הוא יתחנן..
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים שמע אתה לא יכול למחוק אותו כשהוא בשימוש, כנס לTask Manager ותראה אם אתה יכול לסיים את התהליך שלו.אם לא כנס ל start>>run>>services.msc חפש ותסגור אותו משם.
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר זה קובץ חשוב אם אני ימחוק אותו אני לא יוכל להיכנס לwindows.השאלה היא אם אני יסגור אותו ב services.msc זה לא יעשה בעיות
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר אין אותו שם תסתכל העלתי תמונה בדף הקודם[br]פורסם בתאריך: 1.08.2008 בשעה 17:06:55זה קרה לי אתמול. אני חושב אולי לעשות שחזור מערכת ללפני שבוע בערך זה יכול לעזור?
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים רק שתהיה בעניינים, פתחת דיון של שלושה עמודים על כלום ושום דבריש קובץ של המערכת שקוראים לו winLogon.exe - נכון.יש וירוס שקוראים לו winiogon.exe - וירוס שהיה לך, האנטיוירוס מחק אותו מזמן ובגלל זה הwindows הודיע לך שהוא לא מוצא אותו כל הזמן.ומה שהשחזור עשה זה להעיף את הservice שמנסה להריץ אותו מה services.msc.. מה שגם אתה יכולת אבל לא רצית משום מה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.