פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים לפני הכל אני שוכח לציין כמה אני מרוצה מהאתר הזה אני לומד פה המון תודה רבה.שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מפעיל את המחשב הוא מגיע ל windows ואז מופיע לי ההודעה הזאת אין אפשרות לאתר את C WINDOWS WINLOGON EXE ודא שהקלדת את השם נכון לאר מכן נסה שוב.קראתי בגוגל הבנתי שזה וירוס אז הרצתי אנטי וירוס ואדואר במצב בטוח זה לא עזר בדקתי את הריג'סטרי עם registry boost זה גם לא עזר אין לי עוד רעיונות העלתי תמונה של השגיאה כדי שיהיה יותר ברורתודה מראש.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים תבדוק קודם כל שאין לך משהו חשוד ב msconfig בלשונית startup (הפעלה בעברית אאל"ט).winlgon.exe הוא קובץ מערכת חשוב שבלעדיו לא היית מצליח להגיע גם לשולחן עבודה אז אני בספק שהוא באמת לא נמצא..
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים תשים תצלום מסך של הלשונית שדיברתי עליה.(רק אל תצלם את כל המסך, תשמש ב alt+prtscr).
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים לSPYBOT יש יותר עידכונים תנסה מה יש להפסידhttp://www.download.com/Spybot-Search-Destroy/3000-8022_4-10122137.html
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים עשיתי מצאתי אותו ב system 32 מה לעשות אחרי שמצאתי אותו?אממ.. תמחק אותו אולי?
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים לא ממליץ בכלל לעשות את זה זה קובץ מאוד חיוני למערכת ההפעלה במקרה של מחיקה קיים סיכוי גבוהה שמערכת ההפעלה לא תפעל שוב עידכנת את הSPYBOT לפני שסרקת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.