פורסם 2008 ביולי 3117 שנים מישהו שמע על מבצע בטאור רקורדס על משחקים של EA ? ראיתי את זה בפורום של משחקים...
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים כן..אתה קונה משחק אחד של EA ומקבל את השני בחינם אם אני לא טועה.וזה על כל המשחקים שEA קשורה אליהם גם אם היא רק המפיצה כמו Orange Boxעריכה:עד כמה שזכור לי זה רק למשחקי EA לPS3.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים אכן מדובר במבצע של 1+1 והמבצע הוא על משחקי EA לכל הקונסולות ולמחשב, אני אישית קניתי את CRYSIS ואת הקופסא הכתומה ב-200 ש"ח לפני כשבועיים (שני המשחקים ביחד במחיר הזה).
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר סבבה אז איזה משחקים כדאי לי לקנות אני מחפש משחקים בסגנון מרוצי מכוניות וגם FPS או מכות אני צריך את זה ל PS3 יש לי כרגע GT5 PROLOG אני מחפש משהו בסגנון וגם אין לי משחקי מכות משהו שחסר לי מאוד אתמול הייתי בחנות וראיתי שיש להם BF BC GOLD EDITION מישהו מכיר חשבתי ללכת על זה אבל לא יודע מה לקחת משחק שני שהוא בחינם ? אם יש למישהו המלצות אני אשמח
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר עוד מישהו אני מחפש מה לקנות ראיתי שיש BF BC GOLD EDITION אתם מכירים את זה ? וגם אני מחפש משחק שני בסגנון
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים BF:BC משחק מעולה עם אונליין מעולה עוד יותר. הגודל אדישן הוא עם סרטונים נוספים ועוד 5 אנלוקים (נשקים שפותחים באונליין). אתה יכול גם לקנות את הזול יותר אבל ההפרש בארץ בין הגרסאות דיי קטן והגולד שווה את זה.למשחק השני יש לך את ברנאווט פרדייז.
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים הייתי בטאור רקורדס ולא מצאתי מספיק סיבות להזמין 2 משחקיםמה גם שעדיף כבר להזמין מחו"ל ואז יוצא זול יותר ובלי המוגבלות של EA
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מחבר הייתי בטאור רקורדס ולא מצאתי מספיק סיבות להזמין 2 משחקיםמה גם שעדיף כבר להזמין מחו"ל ואז יוצא זול יותר ובלי המוגבלות של EAגם אני הייתי שם ולא מצאתי משהו מעניין מכיוון שרוב המשחקים שבמבצע נמכרו ...מה התכוונת " ובלי המוגבלות של EA " ?דרך אגב אני טס לקנדה בעוד חודש אז נראה לי שאם זה יותר זול שם אני ארכוש לי GOODIES
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים גם אני הייתי שם ולא מצאתי משהו מעניין מכיוון שרוב המשחקים שבמבצע נמכרו ...מה התכוונת " ובלי המוגבלות של EA " ?דרך אגב אני טס לקנדה בעוד חודש אז נראה לי שאם זה יותר זול שם אני ארכוש לי GOODIESהוא התכוון שלא מגבילים אותך לחברה/מפיצה אחת,אתה יכולה לבחור מה שאתה רוצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.