עבור לתוכן

פתיחת פורטים בנתב 6204 של אדימקס

Featured Replies

פורסם

שלום,

לא מזמן קניתי את הנתב 6204 של אדימקס.

נסיתי להפעיל EMULE עם הנתב אבל ה EMULE הוא אומר לי לבדוק האם הפורט פתוח.

איפה אני יכול לפתוח פורטים בנתב? ד"א הפייר וול של הנתב לא מופעל

תודה

פורסם
  • מחבר

למה באופן טבעי זה חוסם פורטים?

פורסם

למה באופן טבעי זה חוסם פורטים?

כמו שאמרתי קודם, מנגנון הNat הוא המהות של הראווטר בכך שיכול לשתף אינטרנט בין כמה מחשבים בו זמנית. מעצם הפעולה שהNAT מבצע הוא לא מאפשר לכל מידע להגיע לIP מסויים לכן צריך לפתוח פורטים למחשב שלך בנפרד. זה הסבר על רגל אחת...

פורסם
  • מחבר

ניסתי לעשות מה שכתוב ב שתי המדריכים ועדיין לא הצלחתי, משום מה אפילו כשאני עושה STATIC IP זה לא משנה את זה בנתב ב DHcp בכתובות.

למישהו יש מושג מה לעשות?

פורסם

איפה אתה קובע IP סטאטי?

אתה מגדיר כתובת בכרטיס רשת של המחשב וחארי זה מגדיר חוק שמיוחס לכתובת הזאת בממשק של הנתב.

אותו חוק בעצם אומר שהפורטים XXX+YYYY יהיו מופנים למחשב הזה שמזוהה עכשיו לפי כתובת הIP הפנימית שלו.

פורסם
  • מחבר

ניסתי עם IP סטטי וזה לא הצליח הנתב לא זיהה כלום נשארו אותם כותובות של שלושת המחשבים שלי.

אחרי זה בדקתי ב CMD איזה IP נותן הראוטר אוטומטית למחשב ואז התגדרתי מה הIP האוטומטי איזה פורטים לפתוח, עשיתי APPLY וחיכתי 30 שניות

עדיין הEMULE טוען שהפורט סגור

פורסם

תשים לב שהכתובות שאתה מביא נמצאים כולם באותה רשת, אם ה-SM הוא 255.255.255.0 והכתובת של הראוטר היא 192.168.2.1 אז הכתובת של המחשבים צריכה להיות 192.168.2.2-254 (בין 2 ל-254).

פורסם
  • מחבר

הכתובת הייתה בסדר בין 100-200

יש לי עכשיו IP אוטומטי בדקתי ב CMD IPCFONFIG והוא הראה לי את ה IP.

נכסתי לנתב הגדרתי לו מכתובת מסויימת את ה פורטים שאני רוצה .

יותר נכון זה רק 2 פורטים, לאחר מכן ניסיתי להפעיל את הEMULE והוא עדיין כותב שהפורט UNRECHABLE, מה עוד אני יכול לעשות?

איפה אני טועה בזה?

פורסם

תסביר שוב לפי שלבים מה עשית כדי שהפורטים יהיו מופנים למחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

נכנסתי ל CMD רשמתי IPCONFIG /all זה נתן לי את ה IP של המחשב כרגע כשהוא מחובר לראוטר.

בדקתי את הפורטים שהאימיול משתמש בהם.

נכנסתי לממשק של הרואטר ב PORT FORWARDING והזנמתי את ה IP כתובת המחשב את הפורט עצמו ואת הסוג TCP ו UDP . ונתתי לזה שם.

עשיתי APPLY חיכיתי 30 שניות זה התאפס ולאחר מכן שוב ניסיתי להיכנס לאימיול אבל הוא עדיין התקשה להתחבר וכתב שהפורט UNREACHABLE.

פורסם

החוק נקבע לפי כתובת IP ומה שעשית נכון אבל לא לתווך הארוך.

אתה צריך להגדיר כתובת IP ידנית למחשב שלך כי הוא יכול לקבל IP שונה בכל הפעלה מחדש/ניתוק מהDHCP של הנתב.

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה גם בעזרת IP סטטי וגם זה לא הצליח לי

פורסם

יכול להיותשמשהו במחשב שלך חוסם תקשורת כמו אנטיוירוס או פיירוול....

כדי לבדוק את זה תגדיר dmz host ל IP של המחשב שלך בהגדרות הנתב ותראה אם יש שינוי.

אם עדיין התקשורת חסומה יש משהו במחשב כמו שציינתי למעלה שחוסם ואם הכל עובד אתה מגדיר הפניית פורטים לא נכון או מנגנון הNAT בנתב לא תקין.

פורסם
  • מחבר

מה זה DMZ HOST? ואיפה מגדירים את זה?

בכל מקרה, נכנסתי להגדרות של הראוטר ועשיתי ENABLE על UPNP כביתי את הפייר וול ועשיתי ריסטרט לרואטר. נכנסתי ל EMULE והוא התחבר מצויין.

אחרי זה עשיתי ריסטרט הפעלתי את הפייר וול והאימיול עדיין עובד מצויין.

מה עשיתי פה בעצם שהסדיר את הבעיה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים