עבור לתוכן

שאלה בקשר לCOOKIES,קבצים זמניים וכו'..

Featured Replies

פורסם

מסקרן אותי, האם יש דרך לדעת באיזה אתרים גלשתי גם אם מחקתי את כל הקוקיז והקבצים הזמניים מהמחשב?

פורסם

היסטוריה :silly:

אבל אם תמחק היסטוריה, קבצים זמניים ו-Cookies אז נראה לי שאתה מסודר.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי האם כשמוחקים את ההיסטוריה והקוקיז והקבצים הזמניים זה נעלם לגמרי מהמשב?

אין דרך שאפשר לשחזר את זה איכשהו?

פורסם

זה מספיק ויותר :yelclap:

Cookies זה בעיקר רק כדי שתגיש נוח עם עצמך |: כי לא נראה לי שיש אנשים בבית שלך שעוקבים אחרי ה-Cookies שלך (היסטוריה אולי כן, אבל Cookies זה לא משהו שאנשים בד"כ מודעים אליו).

פורסם
  • מחבר

אני שואלת בשם חברה,היא עובדת במקום שבו אסור לגלוש באינטרנט בשעות העבודה ושם מזהירים כל פעם מחדש שיש להם דרכים לעקוב אחרי הגלישות...שהם יכולים להוציא "לוגים" או משהו בסגנון הזה :s05:

השאלה שלי היא אם היא יכולה להיכנס ולגלוש,ובעזרת המחיקה של כל הקוקיז וכו'.. היא יכולה להיות בטוחה שלא יוכלו לעקוב אחריה

פורסם

לא היא לא יכולה שום דבר

מעבר לעובדה שעל המחשב אולי מותקנות תוכנות נסתרות שעוקבות אחר המשתמש ושומרות לוגים

(ולא חסרות כאלה)

גם אם אין כאלה - סביר להניח שהמחשב מחובר לרשת הארגונית, ויוצא לעולם דרך פירוול (כמו בכמעט כל ארגון)

ואולי אפילו דרך שרת סינון תכנים ייעודי.

אז גם בלי שום תוכנה שמותקנת על המחשב שלה אפשר בקלות לראות לאן היא גלשה, מתי בדיוק וכמה זמן וכו'

פורסם
  • מחבר

יש בחברה שבה היא עובדת שתי רשתות

רשת אחת שיש בה רק אתרים מסויימים,אליה מחוברים רוב המחשבים (זאת חברה ענקית עם יותר מ-100 עובדים), ועוד רשת פתוחה לגמרי שמספר מצומצם מהמחשבים מחובר אליה כי במסגרת העבודה שלהם הם צריכים גישה לכל הרשת

אם ככה,אז בעצם אפשר לעקוב אחרי כל העשרות מחשבים בשתי הרשתות?

פורסם

יש בחברה שבה היא עובדת שתי רשתות

רשת אחת שיש בה רק אתרים מסויימים,אליה מחוברים רוב המחשבים (זאת חברה ענקית עם יותר מ-100 עובדים), ועוד רשת פתוחה לגמרי שמספר מצומצם מהמחשבים מחובר אליה כי במסגרת העבודה שלהם הם צריכים גישה לכל הרשת

אם ככה,אז בעצם אפשר לעקוב אחרי כל העשרות מחשבים בשתי הרשתות?

כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים