עבור לתוכן

כמה OC ניתן לבצע לזכרונות האלו?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

...עוד לא התייחסתם להודעת השגיאה של הmemtest שהבאתי בעמוד הראשון...יש לזה חשיבות? אני לא רוצה להתחיל כלום בלי לדעת שהכל תקין.

עריכה: הרצתי את orthos כמו שהמליצו לי כאן, פשוט הופעיה לי התמונה הבאה:

לחצתי start, בדיקה של כמעט שעה (מספיק זמן?) לא קריסות ולא נעליים, בדיקה פיסית לחום של הזכרונות לא עשיתי כי נמאס לי כבר לפתוח ת'דלת של המארז, אבל אני מתאר לעצמי שחמים הם לא היו.

[attachment deleted by admin]

• תגובות 31
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זאת תוכנה אמינה לבדיקה של מעבד וזכרונות אם אין קריסות אז אין שום בעיה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

נניח שאני נותן להם מתח של 2.2V, מה עדיף, תזמונים נמוכים קצת יותר ומהירות נמוכה יותר? או מהירות גבוהה יותר אבל תזמונים איטיים יותר?

פורסם
  • מחבר

^מישהו? ???

פורסם
  • מחבר

הקפצה אחרונה ::)

פורסם

...עוד לא התייחסתם להודעת השגיאה של הmemtest שהבאתי בעמוד הראשון...יש לזה חשיבות? אני לא רוצה להתחיל כלום בלי לדעת שהכל תקין.

עריכה: הרצתי את orthos כמו שהמליצו לי כאן, פשוט הופעיה לי התמונה הבאה:

לחצתי start, בדיקה של כמעט שעה (מספיק זמן?) לא קריסות ולא נעליים, בדיקה פיסית לחום של הזכרונות לא עשיתי כי נמאס לי כבר לפתוח ת'דלת של המארז, אבל אני מתאר לעצמי שחמים הם לא היו.

אתה במקרה עם וינדואוס 32-BIT? למה לפי מה שהבנתי מההודעה הוינדואוס מגביל את כמות הזיכרון שלך, בגלל ש32-BIT לא מנצל את כל ה4GB שיש לך... בגלל זה כתוב שם שתנסה לבדוק כמויות קטנות יותר שם זיכרון... נגיד 2GB כל פעם...

פורסם
  • מחבר

אני על ווינדואוס 32ביט. כמה זמן רצוי להמשיך בבדיקה? (בעצם...עכשיו זה כבר לא כל כך רלוונטי, נניח בהמשך).

נניח שאני נותן להם מתח של 2.2V, מה עדיף, תזמונים נמוכים קצת יותר ומהירות נמוכה יותר? או מהירות גבוהה יותר אבל תזמונים איטיים יותר?

^?

פורסם

אני לא ממשמתמצא בנושא,

אבל ממתי מריצים memtest על מערכת הפעלה שרצה כבר? זה נשמע לא הגיוני.

צריך להוריד LiveCD מיוחד ששם ישנה אפשרות להריץ את הבדיקה, או דרך דיסק-און-קי או משהו~...

ככה אפשר לבדוק ממש בדיקה יסודית ומעשית את כל תחולת הזכרון.

אם אני טועה תקנו אותי... :P

פורסם
  • מחבר

שאלה חשובה: (אני יודע שזאת הקפצה של שבוע)

בהנחה שהמעבד שלי על תדר גבוה כמו עכשיו (3.6) עדיין יש מצב לOC שדיברו פה עליו?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הקפצה אחרונה ::)

פורסם
  • מחבר

טוב נו, מישהו יכול לענות?

פורסם

תבדוק את זה בעצמך, שנה את מחלקי הזכרון כדי שהם יהיו בOC, ותתחיל להתעסק עם זה.

פורסם
  • מחבר

אני שואל אם יש סיכוי להגיע לOC סביר באיזור ה1000MHz זה הכל...יש סיכוי או לא על 3.6 למעבד? :nixweiss:

אחרת לא הייתי שואל מלחתחילה.

פורסם

יש סיכוי, אתה צריך לבדוק את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים