פורסם 2008 ביולי 3117 שנים חבר אמר לי שלכרטיסי ATI Radeon צריך מסך HDMI ... זה נכון.?אני לא יודע אם יש לי מסך כזה HDMI יש לי שטוח 19 אינץ LG והוא שמן יענו CRTכל המסכים כיום מיוצרים ככה? מחכה לתשובותתודה
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים DVI אם כבר, לא HDMI. ולכריטיסים יש ממיר כזה שמחברים (מגיע איתם) והוא הופך את ה DVI לחיבור SUB כמו שיש למסך שלך.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים מחבר אז זה יהיה בסדר עם המסך שלי?ואני יקנה ב"ה מסך חדש... עם חיבור DVI אנאלוגי+דיגטלי אז זה יהיה טוב.?
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים אז זה יהיה בסדר עם המסך שלי? ואני יקנה ב"ה מסך חדש... עם חיבור DVI אנאלוגי+דיגטלי אז זה יהיה טוב.? אם כבר אתה תקנה מסך בעל חיבור dvi דיגיטלי וdsub אנאלוגי. בכל מקרה, החבר שלך דיבר שטויות, אתה עדיין יכול להשתמש במסך הישן שלך ללא שום בעייה. בהצלחה ותתחדש.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים אם כבר אתה תקנה מסך בעל חיבור dvi דיגיטלי וdsub אנאלוגי. בכל מקרה, החבר שלך דיבר שטויות, אתה עדיין יכול להשתמש במסך הישן שלך ללא שום בעייה. בהצלחה ותתחדש. החדשים מגיעים רק עם 2 DVI לא ? (וכמובן עם ממיר)
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים אם אתה מדבר על מסכים - לא ידוע לי.אם אתה מדבר על כרטיסי מסך - אז כן, הכרטיסים המודרניים אינם מגיעים עם dsub.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.