פורסם 2008 ביולי 3117 שנים שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם של gigabyte ה X48... עכשיו יש מקום לחיבור של 5 מאוורים ויש לי 6 מאוורים (3 של המארז CM 690 ו3 של scyte שאחד מהם על הheatsink) עכשיו יש לי אחד שמחובר לכיוון כרטיסי המסך ואני רוצה להפעילו אך אני לא יודע לאיפה לחבר... הממ אין יותר חיבורי FAN =/ יש הצעות?
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם של gigabyte ה X48... עכשיו יש מקום לחיבור של 5 מאוורים ויש לי 6 מאוורים (3 של המארז CM 690 ו3 של scyte שאחד מהם על הheatsink) עכשיו יש לי אחד שמחובר לכיוון כרטיסי המסך ואני רוצה להפעילו אך אני לא יודע לאיפה לחבר... הממ אין יותר חיבורי FAN =/ יש הצעות? תקנה מאווררים שמתחברים לחיבור 4 פין פריפריאלי. אפשר גם לחתוך את הכבל של המאוורר ולמצוא לו מחבר מתאים לאחד הכבלים של הספק. עדיף להלחים ואז לכסות טוב באיסולירבנד. לחתוך את אחד הכבלים של הספק בשביל לחבר לא מומלץ כי זה יכול לגרום לצרות.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים מחבר הממ..נשמע פשוט אבל מה לעשות שאדם פשוט כמוני לא ממש מבין ומה לעשות... יש מדריך משהו איפשהו? אולי אפשר לחבר במקום אחר בלוח אם שלא כתוב בו FAN?
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים אתה גם יכול לקנות את זה מפה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=2302
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.